WondConnect


Zonnebloemstraat 15 9600 Ronse
0477/580935 Klik om te bellen

Over WondConnect

Wie is het gezicht achter WondConnect?
Ik ben Olivier Wauters, een verpleegkundige met jarenlange ervaring. Ik heb mij de laatste tijd gespecialiseerd als specialist verpleegkundig wondzorg. Hierbij ben ik vooral gericht op voetverzorging. Ik heb mij laten specialiseren in de voetverzorging, omdat ik mensen graag wil helpen met hun bestaande problemen. Op deze manier kan ik betere zorg bieden die hier perfect bij aansluit. WondConnect is een wondzorgcentrum in Ronse. Patiënten kunnen hier terecht voor wondverzorging, voetverzorging en lichttherapie.

Waarvoor kunt u bij WondConnect terecht?
Bij WondConnect is de missie ‘het zorgen voor gezonde voeten’. WondConnect biedt daarom ook een aantal diensten aan: wondverzorging, voetverzorging en lichttherapie.

Wondverzorging: Bij wondverzorging is het ons doel om uw wonden te verhelpen. Er zijn een aantal verschillende soorten wonden waar wij ook verschillende behandelingen voor hebben. Wij kunnen een schriftelijk advies geven, maar ook dagelijkse verzorging bieden.

Voetverzorging: Bij voetverzorging helpen wij u bij alle mogelijke klachten met betrekking tot uw voeten. Wij doen dit uitermate voorzichtig en hebben als doel om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.

Lichttherapie: U kunt bij ons ook kiezen voor lichttherapie. Dit is een uiterst effectieve behandeling voor wondheling en huidproblemen. Het licht heeft een positief effect op onze huidcellen. Het werkt op een natuurlijke manier door het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

Waarom kiest u voor WondConnect?
Wij werken bij Wondconnect altijd met het doel de patiënt te helpen. Onze missie is daarom ook om te zorgen voor gezonde voeten bij onze patiënten. Wij behandelen niet alleen uw huidige problemen, maar wij zorgen er ook voor dat eventuele complicaties in de toekomst worden voorkomen.

Iedereen is welkom bij ons, maar verplaatsing tot behandeling aan huis is ook mogelijk. Wij werken alleen op afspraak. Heeft u klachten en wilt u daaraan geholpen worden? Neem snel een kijkje op onze website en maak direct uw eerste afspraak.

WondConnect in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo WondConnect

WondConnect

WondConnect


Zonnebloemstraat 15 9600 Ronse
0477/580935 Klik om te bellen