Terug

Kwesturen altijd NA de pedicure normaal ?

Katrien De Backer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste,

is het normaal dat ik altijd na mijn pedicurebeurt naar huis moet gaan met alweer een kwestuur ? Kan het echt niet zonder bloeding ? Ik ga om de + - 6 weken bij een erkende specialiste en toch gebeurt het, niet tegenstande ik 'stil lig', tenzij op het moment dat ze me in mijn vel zit, natuurlijk.
Ik stel mij de vraag wie zulke mensen opleidt ? Mijn moeder heeft een andere 'specialiste' en komt dit ook af & toe tegen (ze moet dan nog €1 betalen voor het pleistertje die zij moet opleggen nadat ze zelf in haar teen gesneden heeft. Ja hallo ! Laatst sprak ik nog mijn overbuurvrouw over dit fenomeen: die heeft haar specialiste, die thuiskwam, zo'n 4 weken geleden de deur gewezen na ook zo'n voorval en is op zoek naar een andere.
Moet ik dit als klant echt tolereren of zouden er echt specialisten zijn die dit bijna nooit voorhebben ? En waar moet ik bij deze dan zijn ?
Laat maar weten,
Bedankt.

 

 

 

 


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste,

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste,

 

Dit is zeker niet normaal dat er bij elke pedicure behandeling een kwetsuren wordt gemaakt. Het is dan ook helemaal niet gezond voor de huid en kunnen infecties optreden.

 

Ik zeg niet dat eens een wondje niet kan gebeuren, maar om telkens keer op keer een kwetsuren op te lopen is helemaal NIET juist!

 

Ik zou eens proberen om het te testen bij een andere medische pedicure en ik zou dan ook zeker iemand kiezen die gespecialiseerd is en haar of zijn vak kent en iemand die officieel werkt, die mensen kennen hun vak en weten wat kan en wat niet.

 

Ik doe zelf geen huisbezoeken meer, maar je kan hier bij mij altijd in de praktijk terecht indien je dat graag wilt, neem je best telefonisch contact 0494/20 53 81 of via mail di.lizzy@hotmail.com

www.dilizzy.wix.com/medischepedicure

 

Ik wens u heel veel succes! 

m.v.g.

Lizzy 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Mw.  De Backer,

 

Als u op voetmagazine.be op 'zoek een voetverzorger' klikt, vindt u in die lijst hoogstwaarschijnlijk een betere pedicure...  : ) 

 

Veel succes, 

 

Sofie Buelens