Voet en Verzorgingen


Acacialaan 4 2560 Kessel
0479/690.288 Klik om te bellen

Over Voet en Verzorgingen

Waarom is Voet en Verzorgingen de beste keuze voor u?

Heeft u ook last van pijnlijke voeten met eelt, likdoorn(en), kloven, verdikte nagels,...? Een goede voetverzorging kan u helpen om voetproblemen op te lossen of te voorkomen! Laat u vrijblijvend en op een correcte manier adviseren door een erkend medisch voetspecialist.

Meer over Voet en Verzorgingen:

Bijna 15 jaar werk ik als voltijds medische pedicure aan huis. Ook heb ik jaren ervaring als docente in de gespecialiseerde voettechnieken. Door de grote vraag naar een goede verzorging, heb ik nu ook een thuispraktijk. Zo kan ik nog meer mensen helpen en verzorgen. Als lid van de Belgische Vereniging voor de Gespecialiseerde voetverzorger volg ik op regelmatige basis bijscholingen en ben ik in het bezit van een kwaliteitslabel.

Wat kan Voet en Verzorgingen u bieden?

U kan bij mij ook terecht voor voetcrème, ortheses op maat, nagelprotheses of gewoon advies over schoeisel, mycose,... Stel gerust al uw vragen. Ik verkoop enkel kwaliteitsproducten.

Wie gingen u voor?

Iedereen is welkom! Ook voor enkel verwennerij bent u bij mij aan het juiste adres: even ontsnappen aan het dagritme, een deugddoende massage, een luxe spa pedicure of mooi gelakte nagels... Wil je eens iemand verrassen met een verzorging: dit kan met een mooi verpakte cadeaubon!

Voet en Verzorgingen in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Voet en Verzorgingen

Voet en Verzorgingen

Voet en Verzorgingen


Acacialaan 4 2560 Kessel
0479/690.288 Klik om te bellen