UGO Relax


Schoolstraat 7 2110 Wijnegem
0478472157 Klik om te bellen

Over UGO Relax

Waarom is UGO Relax de beste keuze voor jou?

Na de behandeling op Vederlichte voetjes wandelen. De tijd nemen om op een rustige manier de voetjes te verwennen. En bovendien de cliënt pijnvrij laten rondlopen.

Meer over UGO Relax:

UGO Relax is een groepspraktijk waar verschillende disciplines worden aangeboden. Ik werk op afspraak en ben steeds op woensdag aanwezig. Meer informatie kan je terugvinden op de website www.pedicure-vederlicht.be en www.ugo-relax.be

Wat kan UGO Relax je bieden?

Ik werk met de producten van HFL Laboratories. Je kan als klant ook de producten bij ons aankopen. HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional. Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

Wie gingen je voor?

Iedereen is welkom bij mij. Klanten met problemen aan de voeten en/of pijnlijke voeten. En klanten die geen probleemvoetjes hebben maar zich eens willen laten verwennen. Bij mij ben je geen nummer. Ik neem de tijd en laat je genieten van een voetverzorging.