't Voetbelang


Fr. Schoevaersstraat 23 1910 Nederokkerzeel
0474/321 386 Klik om te bellen

Over 't Voetbelang

Waarom is 't Voetbelang de beste keuze voor jou?

Als gespecialiseerde voetverzorgster kan je bij mij terecht voor: eelt, eeltpitten en eksterogen verwijderen, ingroeiende nagels behandelen, nagels knippen en nagelwallen onderhouden. Naast deze klassieke behandeling kan je bij mij terecht voor: anti-drukverbanden, aanpak van eventuele aanwezige nagelziekten (o.a. schimmels), reparatie van traumanagels. De verzorging wordt afgesloten met een deugddoende massage. Ik werk met de producten van Peclavus; gecertificieerd met het internationale kwaliteitszegel voor echt natuurlijke en biologische cosmetica Natrue. Je kan deze ook in mijn praktijk aankopen.

Meer over 't Voetbelang:

Het is mijn bedoeling om u op wolkjes door het leven te laten stappen zonder pijn. Afwijkingen van de voet of tenen kunnen ook een grote rol spelen in deze pijn. Ik zoek samen met u naar een oplossing en indien nodig verwijs ik u door naar arts, dermatoloog of podoloog. Ik volg regelmatig bijscholingen zodat ik op de hoogte blijf van de laatste nieuwe technieken en materialen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wat kan 't Voetbelang je bieden?

Iedereen is welkom, jong & oud, man of vrouw, van basis voetbehandeling tot voetproblemen. U bent van harte welkom in mijn thuispraktijk, na afspraak.

Indien u het wenst, kom ik tot bij u thuis.

't Voetbelang in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

't Voetbelang


Fr. Schoevaersstraat 23 1910 Nederokkerzeel
0474/321 386 Klik om te bellen