Synoniem Medische & Esthetische pedicure


Gestelsedijk 72 3920 Lommel
0471291435 Klik om te bellen

Over Synoniem Medische & Esthetische pedicure

Waarom is Synoniem Medische & Esthetische pedicure de beste keuze voor jou?

Geen Enkele voet is dezelfde en daarom wil ik als gespecialiseerd voetverzorgester en schoonsspecialist (medische en esthetische pedicure) de beste behandelingen geven. Ik gebruik naast steriele materialen de aangepaste en laatste technieken. Om mijn klanten te kunnen helpen volg ik regelmatig bijscholingen ook een extra is mijn diploma en Barcelona (Spanje) als podoloog.

Meer over Synoniem Medische & Esthetische pedicure:

Door jarenlange ervaring in de sector ben ik gepassioneerd geraakt door voeten en al wat daarmee te maken heeft. In de praktijk kom je in contact met mensen die enorme voetproblemen hebben en daar echt onder lijden. Na het volgen van verschillende opleidingen kan ik aan de slag om effectief iets te doen aan die problematiek. Voeten worden maar al te vaak weggestopt in krappe en ongemakkelijke schoenen en daardoor ook verwaarloosd en vergeten. Terwijl ze eigenlijk zo belangrijk zijn om pijnloos mobiel te zijn. Ook mensen met diabetes en reuma zullen ondervinden dat een goede en regelmatige voetbehandeling van levensbelang is.

Wat kan Synoniem Medische & Esthetische pedicure je bieden?

Perfectionistisch in mijn werk. Kwaliteit leveren voor de juiste prijs. Klantvriendelijkheid staat bij mij altijd voorop. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten. Ambacht en techniek gaan goed samen.

Wie gingen je voor?

De pedicure is voor iedereen. Of je man of vrouw bent, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging.

Foto's

Synoniem Medische & Esthetische pedicure in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Synoniem Medische & Esthetische pedicure


Gestelsedijk 72 3920 Lommel
0471291435 Klik om te bellen