Studio Bellevi


Felix Daelslaan 2 3200 Aarschot
0479415464 Klik om te bellen

Over Studio Bellevi

Waarom is Studio Bellevi de beste keuze voor jou?

Studio Bellevi laat je schitteren op je eigen catwalk. Onze praktijk staat garant voor de beste kwaliteit en dé top op het gebied van pedicure en nagelstyling. Met onze professionele materialen en inrichting zorgen wij voor een uitmuntende behandeling voor o.a. uw voetverzorging en gelnagels. Goed bereikbaar met parking voor de deur, inkom op het gelijkvloers. Tevens airco voorzien voor een aangename temperatuur. De praktijk is geopend op afspraak, ook 's avonds.

Meer over Studio Bellevi:

Evi is het gezicht achter Studio Bellevi. Haar spontaniteit en finesse zorgen er voor dat er een perfect resultaat kan worden behaald. Mensen gelukkig maken en laten stralen, daar doen we het voor.

Wat kan Studio Bellevi je bieden?

Studio Bellevi gaat voor exclusiviteit. De producten zijn exclusief voor professionals. Elke klant wordt centraal gezet en er wordt een doordacht behandelplan opgezet. Bij Studio Bellevi ben je geen nummer, maar dé ster.

Wie gingen je voor?

Ons klantenbestand is zeer divers en uiteenlopend. Evi is zeer vlot in omgang waardoor zij iedereen op hun gemak kan stellen. Me-time, iets wat iedereen verdient. Blijf dus niet lopen met pijn / kwaaltjes of zet je dromen om in werkelijkheid, en maak een afspraak bij Studio Bellevi.

Foto's

Studio Bellevi in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Studio Bellevi


Felix Daelslaan 2 3200 Aarschot
0479415464 Klik om te bellen