Socialfeet - Medische voetverzorging aan huis (Kwaliteitslabel)


Nieuwe Beggaardenstraat 44/101 2800 Mechelen
0479208486 Klik om te bellen

Over Socialfeet - Medische voetverzorging aan huis (Kwaliteitslabel)

Waarom is Socialfeet - Medische voetverzorging aan huis de beste keuze voor jou?

Socialfeet staat voor gespecialiseerde voetverzorging, op een duurzame manier aan huis gebracht, met de fiets. Een professionele aanpak die gepaard gaat met gezelligheid en leuke babbels. Met Socialfeet zet ik vol in op duurzaamheid, de gezondheid van uw voeten en onze planeet. Je kan bij mij terecht voor zowel een verwenpedicure als een meer gespecialiseerde (medisch of sport gerelateerde) voetverzorging. Tijdens al mijn behandelingen maak ik gebruik van natuurlijke producten waar mogelijk en sluiten we steevast af met een ontspannende voetmassage.

Ik ben reeds 2j werkzaam als gespecialiseerd voetverzorgster in bijberoep. Sinds 2019 ben ik ook in het bezit van het kwaliteitslabel, uitgevaardigd door de Belgische beroepsvereniging voor gespecialiseerder voetverzorgers. Het kwaliteitslabel wordt enkel gegeven aan diegene die een gedegen opleiding hebben gevolgd en die zich regelmatig bijscholen, zoniet vervalt het kwaliteitslabel. 

Meer over Socialfeet - Medische voetverzorging aan huis:

Gezonde voeten zijn mijn passie en daar wil ik ook mijn missie van maken. Gezonde voeten zorgen ervoor dat wij allemaal op onze eigen manier de wereld kunnen ontdekken, kunnen leven en genieten. We hebben ze nodig, elke dag. Daarom wil ik niet alleen zorg dragen voor onze voeten, ook voor onze planeet.  Duurzaam ondernemen met het oog op de gezondheid van mijn klanten als onze planeet staat bij mij centraal.

Ik werk met natuurlijke (biologisch en niet-getest op dieren) producten waar mogelijk. Mijn kennis onderhoud ik door op regelmatige basis bijscholingen en opleidingen te volgen over allerhande thema’s. Zo ben ik begin 2020 gestart met een opleiding "Sportpedicure" aan het MSP. Ik zet hier met Socialfeet zeer sterk op in, niet alleen omdat ik graag bijleer, ook omdat dit me helpt mijn klanten de zorg te bieden die ze verdienen. Bijleren is vooruitgaan, en vooruitgaan is groeien. Het is de juiste oplossingen kunnen aanbieden op het juiste moment. 

Wat kan Socialfeet - Medische voetverzorging aan huis je bieden?

Ik werk steeds op afspraak.

Tijdens de week aan huis in de regio Mechelen: Mechelen, Muizen, Hofstade, Heffen, Walem, Hombeek, Hofstade, Leest, Sint-Katelijne-Waver.

Op zaterdagvoormiddag werk ik op afspraak in het Gezondheidscentrum te Mechelen.

Terugbetaling is mogelijk bij een aantal mutualiteiten. 

Wie gingen je voor?

Bij Socialfeet kan je terecht voor een volledige pedicure behandeling, gaande van een verwen tot een meer gespecialiseerde voetverzorging met het oog op preventie en verzorging van verschillende huid- en nagelaandoeningen, het verwijderen van likdoorns, oppervlakkige en pathologische eelt, advies over en het behandelen van schimmels, kloven en andere… .

We sluiten de voetverzorging af met een ontspannende voetmassage. Tot slot stellen we samen een behandelplan op, om gezonde voeten op de lange termijn te garanderen.

Als gespecialiseerd voetverzorgster wil ik de nadruk leggen op het voorkomen van voetaandoeningen en het curatief behandelen van huid- en nagelaandoeningen zodat jij optimaal van je voeten kan genieten. 

Foto's

Socialfeet - Medische voetverzorging aan huis (Kwaliteitslabel) in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Socialfeet - Medische voetverzorging aan huis (Kwaliteitslabel)

Socialfeet - Medische voetverzorging aan huis (Kwaliteitslabel)

Socialfeet - Medische voetverzorging aan huis (Kwaliteitslabel)


Nieuwe Beggaardenstraat 44/101 2800 Mechelen
0479208486 Klik om te bellen