Senso Bellezza


Hellestraat 29 9400 Appelterre
0494/239846 Klik om te bellen

Over Senso Bellezza

Waarom is Senso Bellezza de beste keuze voor jou?

Senso Bellezza is niet gewoon zomaar een naam, het zou 'a way of life' moeten zijn. Vrij vertaald betekent het eigenlijk 'Op weg naar schoonheid'. Wie zich goed in zijn vel voelt, voelt zich ook zelfverzekerd en mooi en straalt dat dan ook uit. En dat is waar we bij Senso Bellezza naar willen streven, met aandacht voor de natuur. We werken dan ook met natuurlijke en biologisch gecertificeerde producten, die uiteraard ook doeltreffend zijn. 

Bij Senso Bellezza vinden we het ook belangrijk om voor iedereen voldoende tijd te nemen tijdens de verzorgingen. Elke klant is uniek en verdient het om rustig te kunnen genieten van die me-time!   

Senso Bellezza - de weg naar pure en natuurlijke schoonheid

Wat kan Senso Bellezza je bieden?

Heb je last van eelt, likdoorn(s), een ingegroeide nagel, kloven, schimmelnagels (kalknagel)? Dan kan je hier terecht voor een medische pedicure. Wil je jezelf gewoon graag eens laten verwennen met een voetverzorging of gellak op de tenen? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom!

Na een voetverzorging (medische pedicure) worden de voeten ook gehydrateerd en gemasseerd met een crème op basis van natuurlijke ingrediënten.

Ook voor andere schoonheidszorgen (gelaatsverzorgingen, manicure, gellak, ontharing, make-up, hotstonemassage) kan je hier dus terecht! 

Foto's

RainPharma voetencrème

Senso Bellezza in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Senso Bellezza

Senso Bellezza

Senso Bellezza


Hellestraat 29 9400 Appelterre
0494/239846 Klik om te bellen