Schoonheidssalon Podospa


Rademakersstraat 4 3118 Werchter
0495144940 Klik om te bellen

Over Schoonheidssalon Podospa

Waarom is Podospa de beste keuze voor u?

De stap om naar een pedicure te gaan is voor sommige onder ons nog zeer moeilijk, vele schamen zich hiervoor. Andere vinden het dan weer niet gezellig om een salon binnen te stappen voor Bv. Een massage. Daarom hebben wij er heel bewust voor gekozen om een klein kamertje in te richten in huiselijke sfeer. Wij ontvangen Je graag in alle rust met een tasje koffie of thee, zonder wachttijden. Doordat ik ook van thuis uit werk kan ik ook heel soepel spelen met mijn uren en moet je dus geen weken wachten om een afspraak.

Meer over Podospa:

Podospa richt zich voor 100% naar klantvriendelijkheid zonder lange wachttijden. Wij geven u graag een welnessgevoel, een plaats waar je nog telt als persoon! Een plaats waar je geen nummertje bent waar je binnen zoveel tijd moet buiten zijn, maar een behandeling in alle rust en kalmte.

Wat kan Podospa u bieden?

Bij de schoonheidsbehandelingen werken wij uitsluitend met anti allergische producten. Bij pedicure zorgen wij voor een aanpak naar u noden, zo zal iemand met diabetes of hartkwalen een aangepaste behandeling krijgen. Bij de manicure werken wij enkel met de beste producten om u een zo lang mogelijk resultaat te garanderen. Hygiëne staat bij ons centraal !

Wie gingen u voor?

Geen lange wachttijden Huiselijk gevoel Service met een tasje koffie/thee. Je telt als persoon.

Foto's

Schoonheidssalon Podospa in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Schoonheidssalon Podospa

Schoonheidssalon Podospa

Schoonheidssalon Podospa


Rademakersstraat 4 3118 Werchter
0495144940 Klik om te bellen