Salon LilyRose


Kolkstraat 22 2480 Dessel
0477/97.60.24 Klik om te bellen

Over Salon LilyRose

Waarom is LilyRose de beste keuze voor jou?

Een rustgevend gevoel, ontspanning, relax, een ‘ik’-momentje …. daar kom je voor.
Mijn missie is om jou wens te vervullen, jou te laten genieten van de behandelingen, jou te laten vertrekken met een ontspannen gevoel, helemaal ‘zen’.
Voel je thuis in mijn salon!!

Meer over LilyRose:

Onze voeten krijgen dagelijks veel te verduren, en kunnen af en toe wel wat extra aandacht gebruiken. Ik help je graag verder om ze in de watten te leggen, met of zonder klachten zoals eelt, likdoorn, …. Bij LilyRose krijg je een persoonlijke behandeling, op maat.

Sinds kort werk ik bij een ingegroeide nagel, tunnelnagel of één van de vele andere probleemnagels met sculpture gel. In enkele behandelingen maken we komaf met die pijnlijke ingegroeide nagel, rechten we jou tunnelnagel en nog veel meer. Wacht daarom niet te lang en laat tijdig je voeten behandelen. Je hebt er immers maar 2.

Heb je last van kloven, droge voeten, ….? Hiervoor heb ik dé oplossing, een SPA voetverzorging. Graag verwen ik jou met deze hemelse wellness behandeling en kan jij met zijdezachte voeten buiten wandelen.

Naast een heerlijke verwenbeurt van je voeten en een hemelse gelaatsverzorging kan je ook voor andere behandelingen terecht bij LilyRose. Ik help je graag met een handverzorging, ontharing of medical taping. Vergeet zeker niet de kruidenstempelmassage of lichaams- en rugmassage, een aanrader om al je zorgen te vergeten!

Wat kan LilyRose je bieden?

Bij LilyRose stap je ontspannen buiten, helemaal relax!!

Méér dan verzorging.
* Gelaat
* Voeten
* Handen
* Wimperlifting
* Ontharing
* Natuurlijke Produkten: RainPharma & Líkami

Foto's

Salon LilyRose in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Salon LilyRose


Kolkstraat 22 2480 Dessel
0477/97.60.24 Klik om te bellen