Praktijk Devos


Prof. Nelisstraat 44 8211 Aartrijke
0472/98.56.91 Klik om te bellen

Over Praktijk Devos

Waarom is Praktijk Devos de beste keuze voor u?

Praktijk Devos staat Voor Verzorgde Voeten. De praktijk vertrekt vanuit een verpleegkundig perspectief met oog voor de volledige cliënt. De holistische visie zorgt voor een persoonlijke aanpak op maat, maar wetenschappelijk gefundeerd.

Meer over Praktijk Devos:

Ruben Devos is verpleegkundige, gespecialiseerd in intensieve zorgen en spoedgevallenzorg. De interesse in gespecialiseerde voetverzorging komt voort vanuit de verpleegkundige problemen bij langdurig opgenomen patiënten in het ziekenhuis. Ruben volgde de erkende opleiding tot gespecialiseerd voetverzorger bij Syntra en schoolt zich nog steeds verder bij in nieuwe technieken en voetbehandelingen.

Praktijk Devos gebruikt de laatste nieuwe masterspray technologie in combinatie met natuurlijke en dermatologisch geteste producten, waardoor elke voetverzorging comfortabel en pijnloos verloopt.

Praktijk Devos werkt intensief samen met kinesistenpraktijk KineWest te Oostende. Hierdoor worden mogelijke voetproblemen in de brede zin van het woord aangepakt.

Meer informatie kan u terugvinden op de website of via Facebook. 

Wat kan Praktijk Devos u bieden?

Naast de basispedicure biedt Praktijk Devos ook specialistische technieken aan. Op verwijzing van de huisarts of thuisverpleegkundige, wordt de zorg in zijn geheel ook via de verwijzers besproken. Praktijk Devos biedt geen cosmetische pedicure aan, behalve het lakken van de nagels.

Omwille van hygiënische redenen en de slechte invloed op de natuurlijke structuur van uw nagels, worden cosmetische behandelingen zoals het aanbrengen van Gelish en andere kunstnagels vermeden. U kan steeds terecht bij Praktijk Devos voor advies rond nagel- en huidproblemen na het toepassen van dergelijke cosmetische technieken.

Wie gingen u voor?

U doet er goed aan uw voeten regelmatig te laten verzorgen. Hiermee voorkomt u de meeste voetproblemen waar iedereen vroeg of laat mee wordt geconfronteerd. In het bijzonder Diabeet- en Reumapatiënten krijgen met de regelmaat van de klok met voetproblemen te maken. Indien u of uw familielid of kennis niet meer in staat is de eigen voeten te verzorgen, kan u door Praktijk Devos geholpen worden.

Foto's

Praktijk Devos in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Praktijk Devos

Praktijk Devos

Praktijk Devos


Prof. Nelisstraat 44 8211 Aartrijke
0472/98.56.91 Klik om te bellen