PODOS+ bij 2 Dokterspraktijken Antwerpen Zuid en Niel


LEDEGANCKKAAI 17 17 2000 Antwerpen
0473 47 11 15 Klik om te bellen

Over PODOS+ bij 2 Dokterspraktijken Antwerpen Zuid en Niel

Waarom is PODOS+ de beste keuze voor jou?

Voor iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde, medische pedicure en persoonlijk advies. Eveneens gespecialiseerd voor patiënten met een chronische ziekte zoals: diabetici, perifere neuropathie, fibromyalgie, reumatoïde artritis, kanker, lymfoedeem. U kan eveneens terecht voor professionele, medisch onderbouwde schoonheidszorgen.

Meer over Medische Pedicure bij 2 dokterspraktijken:

Annick Jordens is zaakvoerder van Podos+ en Cosmeo+. Annick deed een ruime ervaring (sinds 1989) op in Medische Pedicure, verpleging en schoonheidszorgen te Parijs. Ze gaf trainingen in het domein van verzorging van de voet, huid en cosmetica. Hierdoor groeide haar kennis op vele gebieden. Haar nieuwe doelstelling; zorg van de totale persoon waarbij het contact met het lichaam, de uiterlijke en de innerlijke presentatie van het lichaam de basis vormen.

Wat kan de medische pedicure bij de  Dokterspraktijken je bieden?

Medisch onderbouwde verzorging met een multidisciplinaire samenwerking van een arts indien nodig. Sterilisatie van de instrumenten gebeurd via het Spaulding-schema, dit is een hoogwaardige desinfectie methode die ook toegepast wordt op het operatiekwartier in ziekenhuizen. Annick Jordens van Cosmeo+ streeft ernaar om haar klanten vriendelijk te ontvangen met een uitstekende zorg, deskundig advies en een luisterende oor.

's avonds geopend

Ja

Artikelen

PODOS+ BIJ DOKTERSPRAKIJKEN

Voor iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde, medische pedicure en persoonlijk advies. Eveneens gespecialiseerd voor patiënten met een chronische ziekte zoals: diabetici, perifere neuropathie,...

Onze locatie

PODOS+ bij 2 Dokterspraktijken Antwerpen Zuid en Niel


LEDEGANCKKAAI 17 17 2000 Antwerpen
0473 47 11 15 Klik om te bellen