Plus Belle


Houtemstraat 26D 9860 Oosterzele
0474882916 Klik om te bellen

Over Plus Belle

Waarom is Plus Belle de beste keuze voor jou?

Voeten dragen wij ons leven lang en worden daardoor intensief belast. Net daarom verdienen ze jouw aandacht en de best mogelijk verzorging. Wij hebben een diploma van gespecialiseerde voetverzorging op zak, waar je zeker kan zijn dat jouw voeten in deskundige handen zijn! Personen met voetklachten, mensen die beroepshalve veel staan of lopen, ouderen, patiënten met diabetes, reuma, sporters,... Jullie zijn allemaal van harte welkom bij Plus Belle! Tot binnenkort!

Meer over Plus Belle:

Plus Belle staat gelijk met huidverbetering! Dus alsook de huid van de voeten horen daar zeker en vast bij! Wij werken met een persoonlijke aanpak zodat we jouw specifieke wensen zo goed mogelijk kunnen gaan vervullen!

Wat kan Plus Belle je bieden?

Wij werken enkel en alleen met de beste producten. Zo kan je er ten alle tijden zeker van zijn wij met uiterste precisie en expertise werken. Ook scholen wij ons regelmatig bij zodat wij steeds op de hoogte zijn en blijven. Kennis is alles!

Wie gingen je voor?

Bij Plus Belle sta jij als klant centraal. Alles draait rond de totaalbeleving. Van het moment wanneer je binnen stapt, tot wanneer je terug naar buiten gaat. Een tevreden klant, daar doen we alles voor!

Plus Belle in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Plus Belle

Plus Belle

Plus Belle


Houtemstraat 26D 9860 Oosterzele
0474882916 Klik om te bellen