Pedisteps Ieper


haiglaan 32 8900 Ieper
0032 478 545 531 Klik om te bellen

Over Pedisteps Ieper

Waarom is Pedisteps Ieper de beste keuze voor u?

Een natuurlijk voet gevoel Ik werk met zoveel mogelijk natuurlijke elementen. Ook de producten die ik gebruik zijn op basis van essentiële oliën. Mijn visie: Met mijn behandelingen en massages wil ik niet alleen de klachten aan je voeten behandelen maar je ook volledig tot rust brengen in een aangename ruimte met rustgevende muziek en specifiek geurende aroma's afgestemd op jouw gemoed en wat jij op dat moment nodig hebt. Even tijd voor jezelf nemen is geen overbodige luxe in deze drukke tijden! Ik wil je graag sensibiliseren om je voeten de nodige verzorging en aandacht te geven die ze verdienen, je gebruikt ze dan ook dagelijks, tijd om eens iets terug te doen!

Meer over Pedisteps Ieper:

Pedisteps is een eenmanszaak die gevestigd is in het Wellness & beautybedrijf Beaujulie in Ieper. Lissa van Pedisteps en Julie van Beaujulie zijn zussen. Dit is onze krachtigste troef om al onze klanten goed te kunnen dienen.

Wat kan Pedisteps Ieper u bieden?

kalk- en schimmelnagelbehandeling Nagel make-overs ( gebroken, gescheurde nagels repareren) Gellac op de teennagels Voet- en onderbeenmassages Medische pedicure ( gespecialiseerde voetverzorging) Esthetische pedicure

 

Pedisteps Ieper in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Pedisteps Ieper


haiglaan 32 8900 Ieper
0032 478 545 531 Klik om te bellen