Pedicure Peggy


Rue De Habay 14 6630 Martelange
0496787228 Klik om te bellen

Over Pedicure Peggy

Waarom is Pedicure Peggy de beste keuze voor jou?

gun uw voeten een aangename pedicure behandeling. Voorkom pijnlijke en vervelende voetklachten door regelmatig een bezoek te plannen aan de pedicure. Hiervoor moet u zich niet te verplaatsen, maar kom ik aan huis. Hygiëne, kwaliteit, klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij mij. Ik neem dan ook mijn tijd voor mijn cliënten. Bel gerust voor een afspraak

Meer over Pedicure Peggy:

Ikzelf ben een rustige persoon die graag de cliënten helpt, gratis advies is dus ook gratis. Ik bekijk situatie per situatie en neem tijd voor iedereen. Kom tot rust en laat de voeten verdienen wat ze verdienen.

Heb je stress, reuma, geen energie, kanker,.. ook dan kan je bij mij terecht voor een welverdiende massage. Dankzij de herbalanceringsmassage komt u helemaal tot rust. 

Wat kan Pedicure Peggy je bieden?

Al mijn producten zijn van Nouvital Cosmetics dit is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. De producten zorgen voor een perfecte hydratatie van de huid en beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit. Worden snel geleverd aan huis.

REGIO'S: KAMPENHOUT-HERENT-ZEMST-PERK-ELEWIJT-MACHELEN-MELSBROEK-MUIZEN-HERENT-MARTELANGE-ATTERT-HABAY-ARLON

Wie gingen je voor?

Mijn klanten komen van overal wat, maar zijn uiterst tevreden en dit omdat ik mijn tijd voor ze neem, naar hun luister.

Pedicure aan huis

Ja

Onze locatie

Logo Pedicure Peggy

Pedicure Peggy

Pedicure Peggy


Rue De Habay 14 6630 Martelange
0496787228 Klik om te bellen