Pedicure Astrid


Heiseneinde 32 2330 Merksplas
0468129794 Klik om te bellen

Over Pedicure Astrid

Waarom is Pedicure Astrid de beste keuze voor u?

Pedicure Astrid (gespecialiseerde voetverzorgster) is een begrip als het gaat om service aan de cliënten. Voor likdoorns, ingroeiende/ingegroeide nagels, eelt, kloven, schimmelnagels etc. kunt u bij mij terecht. Doordat de technieken blijven veranderen, blijf ik ook regelmatig studeren om steeds de ontwikkelingen bij te blijven. Wat in het voordeel van de cliënt zal zijn. Al enige jaren ben ik werkzaam geweest bij mensen aan huis, maar heb besloten om toch thuis aan de slag te gaan. Het gemak dat ik alle apparatuur e.d. bij de hand heb en dus vlot en vakkundig kan werken is voor mij heel belangrijk. Om alles vlot te laten verlopen werk ik alleen op afspraak van maandag t/m vrijdag. Lees meer: www.pedicureastridtreffers.com/

Meer over Pedicure Astrid:

Ik help cliënten van hun problemen af zoals likdoorns, eelt, ingroeiende/ingegroeide nagels etc. Door te blijven studeren zal ik steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom klachten die mensen kunnen hebben aan hun voeten en wat ermee te doen. Wat vooral ook baat zal hebben voor de cliënten. In de toekomst wil ik hier ook alleen maar voor gaan! Het doet mij goed als ik mensen gelukkig naar buiten zie gaan wanneer zij van hun klachten verholpen zijn.

Wat kan Pedicure Astrid u bieden?

Naast het pedicuren verkoop ik ook fantastische producten die ik zelf ook gebruik in de salon. Deze zijn ongeparfumeerd en voor diabetici ook zeer geschikt. Naast het pedicuren lak ik de nagels ook met nagellak en gellak. Wat zeer goed doet bij de dames zo gauw het weer mooi weer wordt en de voeten bloot gaan.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten komen uit Merksplas, Turnhout, Oud-Turnhout, Hoogstraten, Meer, Meerle, Wortel en omstreken. Ik streef ernaar om mij zelf steeds verder te specialiseren zodat ik zoveel mogelijk zelf kan doen voor de cliënten en hen dus niet snel door hoef te sturen.

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo Pedicure Astrid

Pedicure Astrid

Pedicure Astrid


Heiseneinde 32 2330 Merksplas
0468129794 Klik om te bellen