Pedicat (medische) Pedicure gespecialiseerde voetverzorging


Meerstraat 211 9220 Hamme
0478497073 Klik om te bellen

Over Pedicat (medische) Pedicure gespecialiseerde voetverzorging

Waarom is Pedicat Medische Pedicure de beste keuze voor jou?

Gediplomeerde medische pedicure met specialisatie voor diabetici, terugbetaling door mutualiteit onder voorwaarden. Steeds up-to-date met de nieuwste technieken en in gemoedelijke sfeer. Iedereen verdient het om op wolkjes te lopen.

Meer over Pedicat Medische Pedicure:

Pedicat Pedicure - uw gespecialiseerde voetverzorgster met nét dat tikkeltje meer...

U bent diabeet of heeft specifieke voetaandoeningen? Geen probleem, als gespecialiseerde voetverzorger (voorheen Medische pedicure) bied ik u een op maat gemaakte behandeling. Dit met aangepaste producten en met de specifieke behandelingseisen in acht genomen, op een efficiënte en hygiënische manier, waarbij uw comfort op de eerste plaats komt.

Na een deskundig voetonderzoek, geniet u van een verzorgende behandeling waar de nadruk ligt op voetcomfort en preventie. 20 jaar ervaring en bijscholing zorgen ervoor dat u steeds de beste zorg ontvangt en dit volgens de nieuwste technieken en behandelwijze.

Indien nodig, wordt u doorverwezen naar een podoloog of arts voor specifieke opvolging.


Wat doet een GVV (gespecialiseerde voetverzorgster) voor u (in tegenstelling tot een esthetische pedicure) ?

·        Knippen en reinigen van de nagels

·        De nagelriemen en nagelwallen reinigen en onderhouden

·        Verwijderen van eelt, likdoorns (eksterogen) en behandelen van wratten

·        Verzorgen van ingegroeide nagels, kalk- of schimmelnagels

·        Het reconstrueren van een traumanagel

.        Plaatsen van een beugel ter correctie van ingegroeide nagels

·        Orthoplastie


Loopt u niet helemaal op wolkjes ? Dan verdient u het om de beste verzorging, advies en service te krijgen. En dit allemaal in de beste hygiënische omstandigheden en volgens de laatste technieken. Boek daarom online of telefonisch uw afspraak !


Laat je voeten tijdig verzorgen ! Ook met diabetes of andere medische aandoeningen kan je bij een GVV (voorheen medische pedicure) terecht.


Voetproblemen kan je enkel voorkomen door tijdig en op frequente tijdstippen je voeten te laten verzorgen. Een bezoek bij je gespecialiseerde voetverzorgster om de 6 à 7 weken is geen overbodige luxe.


Biedt Pedicat ook thuisverzorging aan ?

 
U kan steeds bij mij in de praktijk te Hamme-Zogge terecht of wanneer u niet mobiel bent, kom ik graag bij u langs.

De ambulante afspraken kunnen echter enkel telefonisch geboekt worden (niet via de boekingsknop). Bel gerust op 0478497073. Indien uw oproep niet onmiddellijk beantwoord wordt, neem ik zeker zo snel als mogelijk contact met u op.

Wat kan Pedicat Medische Pedicure je bieden?

Naast een gespecialiseerde verzorging door een medische pedicure met meerdan 20 jaar ervaring, worden er enkel hoogwaardige producten aangeboden, waarmee ook tijdens de behandelingen gewerkt wordt. Footlogix biedt een oplossing voor elke aandoening, afgestemd op elk huidtype, uiterst geschikt voor Diabetici én aan een zacht prijsje. Vraag ernaar bij Pedicat Nieuw  topkwaliteitsvoetverzorgingsproducten aan een zacht prijsje. Ook geschikt voor onze diabetici ! Of u wilt nog een behandeling inplannen. Neem dan gerust contact op via 0478 49 70 73, cathy@pedicat.be of via de boekingstool https://pedicatpedicure.posworld.be, of  Facebook pagina, Liken & delen is nog altijd fijn 

Wie gingen je voor?

Jong, oud, mannen, vrouwen, iedereen is welkom op mijn stoel. De behandelingen worden afgestemd op uw noden. Zowel in de praktijk als in een straal van 10 km rond Hamme-Zogge

Foto's

This is me...

Pedicat (medische) Pedicure gespecialiseerde voetverzorging in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Nieuws... de webshop van Pedicat staat online ! En opening bijhuis te Lokeren

Nieuw - de Pedicatwebshop Daar is hij dan.... de spiksplinternieuwe webshop van Pedicat Pedicure... Nu kunt u ook lekker van thuis uit niet alleen uw vertrouwde Footlogixproducten bestellen, maar ook...

Onze locatie

Logo Pedicat (medische) Pedicure gespecialiseerde voetverzorging

Pedicat (medische) Pedicure gespecialiseerde voetverzorging

Pedicat (medische) Pedicure gespecialiseerde voetverzorging


Meerstraat 211 9220 Hamme
0478497073 Klik om te bellen