Pedi Nicky


Akkerstraat 66 2460 Kasterlee
0496/99 33 09 Klik om te bellen

Over Pedi Nicky

Waarom is Pedi Nicky de beste keuze voor jou?

Geef je voeten de zorg die ze verdienen. Gediplomeerd gespecialiseerde voetzorg (medische pedicure in de volksmond). Maak je afspraak telefonisch of online via www.nickyschoonheidsinstituut.be. Je nagels laten lakken of gellak, het kan allemaal. Ook voor een heerlijke gelaatsverzorging, manicure of ontharing kan je bij mij terecht. 

Meer over Pedi Nicky:

Niet alleen je voeten zijn bij mij in goede handen. Ook als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en skinexpert ben je bij mij op het juiste adres. Boek je een gelaatsbehandeling samen met een pedicure dan krijg je de voetmassage er gratis bij tijdens het inwerken van je masker.

Wat kan Pedi Nicky je bieden?

De producten die ik gebruik zijn van topkwaliteit met oog voor natuurlijke ingrediënten. De mannenlijn is een uitsluitend aan de mannenhuid aangepaste lijn. Men3 (100% Belgisch) het scheergamma speciaal voor mannen om problemen te voorkomen of op te lossen en 4voo Benelux. Voor de dames Gérard’s, Italiaans, pionier in de beautywereld, al met het milieu bezig voor het een hype werd,  werkstoffen recht uit de natuur en de zee.  Het Belgische topmerk pronails, ik ga enkel voor topkwaliteit. Een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

Wie gingen je voor?

**Nicky overtreft zich keer op keer.
Met veel passie, toewijding en deskundigheid bezorgt ze je een "feel good" moment waar je nog lang geniet van hebt.***
Anoniem juni 2021

***Nicky heeft een rustige, professionele manier van werken en neemt veel tijd voor haar klanten. Wat ik echt uniek vind? Ze ging op zoek naar de ideale behandeling voor mijn huid en ze informeerde me vooraf over de produkten, de behandeling en de prijs. Ik voelde me direct op mijn gemak, haar informatie was vrijblijvend. Bij elke afspraak krijg je een bevestiging en wat later een herinnering...dat is een meerwaarde voor mij. Deze afspraken wil ik voor geen geld meer missen...en ik moet toegeven dat mijn huid nog nooit zo straalde !*** Sabine juni 2021

***Zeer professionele uitvoering van alle behandelingen met kwalitatieve producten en een steeds uitbreidend aanbod door het volgen van bijkomende opleidingen en investeringen in nieuwe apparatuur om innovatieve behandelingen te kunnen aanbieden.
Een zeer vriendelijke ontvangst, aangenaam salon met de juiste achtergrondmuziek en aangepaste verlichting.
Na de behandeling compleet ZEN! Dit smaakt naar meer!***
Chantal juni 2021

Foto's

Q ReGenesys, anti-rimpel, pigmentvlekken, acné, gelaat en lichaamsverbetering

Pedi Nicky in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Pedi Nicky


Akkerstraat 66 2460 Kasterlee
0496/99 33 09 Klik om te bellen