Pedi-Cura


Kanaalstraat 126 3971 Heppen - Leopoldsburg
0478 44 30 22 Klik om te bellen

Gespecialiseerde & medische voetverzorging
Alle uiteenlopende voetproblemen
Voetreflexologie

Over Pedi-Cura

Leg jouw voeten in onze handen en wij zorgen ervoor dat je op wolkjes loopt. Als gespecialiseerde & medische pedicure doe ik mijn uiterste best en gebruik ik mijn vakkundigheid om je voeten in optimale gezondheid te brengen of te houden. De praktijkruimte van Pedi-Cura is een plek waar je helemaal tot rust komt terwijl je behandeld wordt met de meest moderne technieken en producten van hoge kwaliteit. Ingegroeide nagels, eelt, wratten, eeltpitten en eksterogen, schimmelnagels, kalknagels enz... wij weten er raad mee. Wij werken met hedendaagse apparaten zoals bijv. een natfrees en een toestel dat de schoenen ontsmet.

Aansluitend, of in een aparte sessie, kun je ook genieten van een heerlijke voetreflex massage. Zo kunnen we klachten voorkomen, je immuniteit versterken en bovendien ook stress en stress gerelateerde klachten verminderen of doen verdwijnen.

Kijk op onze website voor meer informatie en de mogelijke behandelsessies. Je hebt ook de mogelijkheid om via de aanmeldknop een afspraak te boeken.

Voor Pedi-Cura kiezen is een slimme zet!

Leg je voeten in onze handen en wij zorgen dat je op wolkjes loopt

Foto's

Certificeringen

Certificaat

Onze locatie

Logo Pedi-Cura

Pedi-Cura

Pedi-Cura


Kanaalstraat 126 3971 Heppen - Leopoldsburg
0478 44 30 22 Klik om te bellen