Pedi Consult


Kleine Heresteeg 75 3530 Houthalen
0491/883525 Klik om te bellen

Over Pedi Consult

Waarom is Pedi Consult de beste keuze voor jou?

Bij Pedi Consult krijgt u professionele zorg en advies. Ik ben een gediplomeerd gespecialiseerd voetverzorgster, beter gekend als medisch pedicure. Mede door mijn jarenlange ervaring als verpleegkundige gaat mijn interesse en expertise vooral uit naar het medische luik van de voetverzorging. Dit wil zeggen allerhande nagel- en huidaandoeningen met de bijhorende speciale technieken. Maar ook voor een gewone voetverzorging kan u bij Pedi Consult terecht. Elke behandeling wordt met passie en toewijding uitgevoerd.

Meer over Pedi Consult:

De technologie en vooruitgang staan niet stil, ook niet op het gebied van de voetverzorging. Er komen voortdurend nieuwe technieken, producten, materialen en trends bij. Om u de best mogelijke verzorging te kunnen garanderen blijf ik me continu bijscholen. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de BVV, Belgische verenging voor gespecialiseerde voetverzorgers.

Wat kan Pedi Consult je bieden?

Ik gebruik in mijn praktijk de kwalitatieve producten van HFL Laboratories. Deze zijn eventueel ook bij mij te koop. U kan bij mij terecht voor een gewone voetverzorging maar ook mensen met specifieke problemen worden bij mij geholpen. U kan bij mij ook terecht voor het op maat maken van otheses, verschillende nagelbeugels bij ingegroeide nagels, nagelregulatie en nagelreconstructie met of zonder segmenten. In de zomermaanden bent u bij mij aan het juiste adres voor mooi gelakte nagels, zowel met gewone (zuurstofdoorlatende) nagellak als met gellak die minimum 6 weken perfect blijft.

Meer info kan u terugvinden op mijn website www.pediconsult.be. 

Wie gingen je voor?

Ik werk voornamelijk vanuit mijn praktijk. Deze is comfortabel uitgerust voor zowel de klant als voor mezelf. Ik maak enkel gebruik van kwalitatieve producten en materialen voor uw voetverzorging. Ik gebruik steeds de natfrees voor het beste resultaat en voor uw comfort. Een huisbezoek kan enkel voor mensen die niet bij mij in de praktijk kunnen geraken en geen speciale technieken nodig hebben, deze kunnen enkel toegepast worden in de praktijk.

Pedi Consult in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Pedi Consult

Pedi Consult

Pedi Consult


Kleine Heresteeg 75 3530 Houthalen
0491/883525 Klik om te bellen