Pedi-Care-Genk


Swennenblook 3 3600 Genk
0479 34 58 51 Klik om te bellen

Over Pedi-Care-Genk

Waarom is Pedi-Care-Genk de beste keuze voor jou?

Pedi-care-genk is een thuis voor uw voeten.

We behandelen alle voet-nagel aandoeningen in de gloednieuwe praktijk met professionele instrumenten en apparatuur. Bent u minder mobiel? Kunt u niet tot de praktijk geraken? We komen ook aan huis op aanvraag, in de omgeving Genk

Meer over Pedi-Care-Genk:

We richten ons niet enkel op esthetische voetverzorging maar ook op medische voetaandoeningen. We behandelen uw klacht met de grootste zorg, verlichten uw pijn en geven advies ter preventie. Ons uiteindelijke doel is het rendement van uw voet verhogen.

Tevens zijn we gespecialiseerd in de risico voet ( diabetische- oncologische- reumatische voet)

Wat kan Pedi-Care-Genk je bieden?

We behandelen algemene huid- en nagelaandoeningen van de voet met professionele instrumenten en natfreestechnieken. O.a. verwijderen van overmatig eelt, kloven, likdoorns, ingegroeide nagels, behandelen van schimmel/kalk nagels, ...

Wil je een basis (esthetische) voetverzorging? Of eerder een gespecialiseerde, medische pedicure? Kijk dan zeker op onze site voor meer info over de verschillende behandelingen en prijzen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend. Tijdens een behandeling zijn we telefonisch moeilijk bereikbaar, spreek een voicemail in, of stuur een bericht per sms, WhatsApp of mail. We contacteren u zo snel mogelijk terug.

Foto's

We werken strikt volgens de corona maatregelen

Pedicure aan huis

Ja

Onze locatie

Pedi-Care-Genk


Swennenblook 3 3600 Genk
0479 34 58 51 Klik om te bellen