Opure Wellness


Parkdreef 18 3960 Bree - Opitter
0496 89 71 06 Klik om te bellen

Over Opure Wellness

Waarom is Opure Wellness de beste keuze voor jou?

Opure zorgt voor rust en tijdloosheid. Rust ervaar je door in weldaad te leven met je voeten. Bij Opure kan je terecht voor een gespecialiseerde medische pedicure, likdoorns, kloven, ingegroeide nagels, Ook mensen met reumatische voeten, kinderen, oncologische patiënten, diabeten, worden door mij geholpen. Tevens wordt er na elke behandeling een ontspannende voetmassage gegeven.

Meer over Opure Wellness:

Ik streef altijd naar een betere behandeling, een aangepaste behandeling, dus een behandeling op maat voor mijn patiënt. Uiteindelijk heb ik me tijdens de Covid periode dan ook toegespitst op Oncologische voet- en handzorg. Kinderpedicure, Reumatische voet, Medical taping bij bijvoorbeeld groeipijnen, hallux valgus,...

Wat kan Opure Wellness je bieden?

Een perfect onderhouden voet zou tussen de 6 a 8 weken opnieuw verzorgd moeten worden bij een gespecialiseerde medische pedicure. Voeten dragen je immers  iedere dag. 

Natuurlijk naast een op maat gemaakte voetverzorging bieden wij u ook gelaatsverzorgingen op maat. Dit door de producten van Dermalogica te gebruiken in de behandeling. Maar ook denken wij aan het welzijn van innerlijke rust. Zodat u kan genieten van de prive wellness.

Ontspannen staat bij Opure dan ook hoog in het vaandel.

Kom en ervaar

Groeten

Bianca

Opure the Art of Beauty, Medical Feet & Wellness

Opure Wellness in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Opure Wellness


Parkdreef 18 3960 Bree - Opitter
0496 89 71 06 Klik om te bellen