OP EN TOP TEEN (BIJ LEEN)


Kwerpseweg 10 1910 Kampenhout
+32478 88 89 69 Klik om te bellen

Over OP EN TOP TEEN (BIJ LEEN)

Waarom is OP EN TOP TEEN (BIJ LEEN) de beste keuze voor u?

OP EN TOP TEEN (BIJ LEEN) U hebt last van uw voeten? Op en top teen (bij Leen) kan u helpen! Ik ben een medisch gespecialiseerde pedicure. Aangesloten bij de Belgische vereniging voor pedicure. Mijn specialisaties zijn het verhelpen van ingegroeide teennagels, druk ontlastende orthese maken, reparatie van beschadigde nagels. Esthetische pedicure. Gellac, spa pedicure, paraffinebehandeling. En als laatste specialisatie ben ik ook nog voetreflexologe. Een heerlijke voetreflextherapie voor voet en geest.

Meer over OP EN TOP TEEN (BIJ LEEN):

Bij op en top teen staat tijd nemen voor de klant voorop. Er wordt altijd ruim de tijd genomen tijdens de behandeling van uw voetprobleem. Een koffietje, een babbeltje behoort steevast ook tot de behandeling. De praktijk is een rustgevende, doch huiselijk ingerichte ruimte. De nieuwste materialen staan steeds ter uwer beschikking

Wat kan OP EN TOP TEEN (BIJ LEEN) u bieden?

Op en top teen is een verkooppunt voor jojoba-olie. Jojoba is een olie gemaakt uit de nootachtige vruchten van een woestijnplant. Buxus Chinensis. Het is een buitenbeentje in de wereld van de oliën. Hij bevat geen bewaarmiddelen en dringt dieper door in de huid. Op en top teen is een verkooppunt voor verzorgingsproducten gemaakt van Rooibosproducten. Rechtstreeks ingevoerd vanuit Clanwilliam in Zuid-Afrika. Rechtstreeks van de fabrikant.

OP EN TOP TEEN (BIJ LEEN) in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

OP EN TOP TEEN (BIJ LEEN)


Kwerpseweg 10 1910 Kampenhout
+32478 88 89 69 Klik om te bellen