Nail Center Jolie


klaverstraat 8 9090 Melle
+32498807080 Klik om te bellen

Over Nail Center Jolie

Waarom is Nail Center Jolie de beste keuze voor jou?

Mijn bedrijf is centraal gelegen tussen de regio Melle, Merelbeke en Oosterzele. Ik kan me gemakkelijk verplaatsen met de auto, dus ik kan zowel aan huis gaan, als in de praktijk werken. Ik heb ook altijd het beste voor met mijn cliënten en pas me dan ook gemakkelijk aan, aan de behoefte van de cliënt. 'niemand komt voor een pedicure of manicure, maar soms ook voor een goede babbel en een luisterend oor'

Meer over Nail Center Jolie:

Mijn bedrijf staat zowel in teken van de verzorging van de voeten alsook van de handen. Ik werk alleen, en probeer mijn cliënteel zo tevreden mogelijk te houden door goede service aan te bieden. Graag zou ik mijn bedrijf willen uitbreiden, zodat ik in de toekomst volledig zelfstandig kan werken.

Wat kan Nail Center Jolie je bieden?

Ik werk met producten die ik zelf aangenaam vind, die geschikt zijn voor iedereen, zowel jong als oud, als diabeten als kankerpatiënten. in de praktijk verkoop ik ook enkel de producten die ik zelf gebruik, zodat mijn cliënteel goed op de hoogte is van welk soort product.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn afkomstig uit Melle, Merelbeke en Oosterzele. ik probeer mijn klanten zo snel mogelijk te helpen, en geef ze dan ook de voetverzorging die ze wensen.

Nail Center Jolie in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Nail Center Jolie


klaverstraat 8 9090 Melle
+32498807080 Klik om te bellen