Mooi ZIJn


Notelaarstraat 17 2620 Hemiksem
0484277243 Klik om te bellen

Over Mooi ZIJn

Waarom is Mooi Zijn de beste keuze voor jou?

Ik ben een enthousiaste, spontane ondernemer die dagelijks haar passie voor de voetverzorging mag volgen. Door mijn opgewektheid en mijn vlotte babbel weet ik steeds mijn cliënteel te charmeren. Ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.

Meer over Mooi Zijn:

Als gespecialiseerde voetverzorgster (medische pedicure) kan ik u professioneel ondersteunen bij al uw voetproblemen. Zo kunnen likdoorns, eelt, eeltpitten, ingegroeide nagels, schimmels en andere aandoeningen bij een regelmatige verzorging goed behandeld worden. Ik ben gespecialiseerd in: Orthese, Nagelreconstructie en Nagelbeugel BS Spange.

Wat kan Mooi Zijn je bieden?

Vindt u het geweldig om jezelf in de watten te laten leggen met een deugddoende voetmassage? Dan bent u bij Mooi ZIJn op het juiste adres. Ik streef ernaar om van elke behandeling een aangename ervaring te maken. Om voor een rustpunt in uw drukke agenda te zorgen, werk ik enkel op afspraak en ben ik op weekdagen open tot 21u. U merkt het... bij Mooi ZIJn draait het allemaal om uw comfort, ontspanning & vrolijke voetjes.

Wie gingen je voor?

Bij Mooi ZIJn bent u niet de zoveelste klant met een nummer… integendeel, iedereen is uniek en behandelingen worden steeds op maat gemaakt zodat ze bij uw persoonlijkheid en wensen aansluiten.

   

Foto's

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Mooi ZIJn


Notelaarstraat 17 2620 Hemiksem
0484277243 Klik om te bellen