Medische pedicure praktijk Birgit


Kerkhovensesteenweg 467 3920 Lommel
0472 71 83 76 Klik om te bellen

Over Medische pedicure praktijk Birgit

Waarom is Medische pedicure praktijk Birgit de beste keuze voor jou?

Ik ben Birgit medische pedicure en verpleegkundige. Ik ben gespecialiseerd in alles rond diabetes, diabeet voeten hebben daarom ook geen geheimen meer voor mij. Vanuit de zorg voor de voeten van mensen met diabetes is mijn passie voor de voetverzorging ontstaan.

Meer over Medische pedicure praktijk Birgit:

Vanuit mijn werk als verpleegkundige zag ik welke invloed pijnlijke voeten hebben op het dagelijks leven. Vaak zijn dit pijnklachten die door de juiste behandeling of hulpmiddelen verholpen of verminderd kunnen worden. Vanuit de passie om mensen te helpen ben ik mezelf gaan bijscholen om deze problemen met de nieuwste technieken aan te pakken.

Wat kan Medische pedicure praktijk Birgit je bieden?

Je kan bij mij terecht voor de behandeling van kalknagels, schimmelnagels, likdoorn/eeltpitten, correctie van ingegroeide nagels, druk verminderende orthese enz. Ik volgde de extra opleiding tot oncologisch voetzorgverlener. 

Wie gingen je voor?

Ik streef steeds naar een persoonsgebonden oplossing. Na een eerste bezoek bespreek ik samen met jou de verschillende behandelingsmogelijkheden en kiezen we samen de oplossing die het best bij jou past.

Foto's

Medische pedicure praktijk Birgit in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Medische pedicure praktijk Birgit

Medische pedicure praktijk Birgit

Medische pedicure praktijk Birgit


Kerkhovensesteenweg 467 3920 Lommel
0472 71 83 76 Klik om te bellen