Medische Pedicure Lut


Martelarenstraat 206/101 2400 Mol
0474 994 893 Klik om te bellen

Over Medische Pedicure Lut

Waarom is Medische Pedicure Lut de beste keuze voor u?

Gezonde voeten zijn de basis om goed te kunnen lopen en bewegen.Gezonde voeten verbeteren uw houding en daarmee voorkomt u klachten. Vergeet ze daarom niet, gun uw voeten een professionele pedicure behandeling. De verzorging van uw voeten gebeurt met passie.

Meer over Medische Pedicure Lut:

30 jaar ervaring in de medische wereld Constante bijscholing en specialisatie Een behandeling kan bestaan uit: Behandelen van ingroeiende nagels Behandelen kloven Incrèmen van de voeten Behandelen van schimmelnagels. Verzorgen van nagels en nagelomgeving Verwijderen likdoorns (eeltpitten) Verwijderen eelt Massage van voeten en tenen Nagels lakken TEVREDEN KLANTEN IS ONS DOEL!

Wat kan Medische Pedicure Lut u bieden?

Wij werken flexibel. Mogelijkheid tot behandeling in eigen praktijk . Ik doe enkel Medische Pedicure en Manicure. Ik werk met hoogwaardige producten die de klanten indien ze willen ook kunnen aankopen.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten zijn zowel jonge mensen als ouderen. Zij wonen meestal in een straal van 20 km rond Mol. Ik streef naar tevredenheid bij de klant door kwaliteitsvol werk af te leveren. Ik maak tijd voor de klant.

Foto's

Logo

Medische Pedicure Lut in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Medische Pedicure Lut


Martelarenstraat 206/101 2400 Mol
0474 994 893 Klik om te bellen