Medische Pedicure Celine


rozestraat 34A 8980 Passendale
+32476374863 Klik om te bellen

Over Medische Pedicure Celine

Waarom is Medische Pedicure Celine de beste keuze voor u?

Heeft u last van pijnlijke voeten of wilt graag mooi verzorgende voeten dan bent u aan het juiste adres met een opleiding medische pedicure en als achtergrond verpleegkundige heeft dit een meerwaarde aan mijn diploma medische pedicure! mijn specialiteit is namelijk: ingegroeide nagels , eelt, likdoorns , kloven , diabetische voet , verdikte nagel , schimmelnagels. Alle materialen worden telkens op verplichte wijze gereinigd, ontsmet en gesteriliseerd. Tijdens de verzorging krijgt altijd leuke tips me of als u vragen heeft mag u deze altijd stellen. Hierbij krijgt u na de voetverzorging nog gratis voetenmassage erbij!

Meer over Medische Pedicure Celine:

Ik wil graag de mensen helpen met pijnlijke klachten, ik wil dat mensen tevreden zijn van hun bezoek en verschil voelen na een behandeling. Mensen die tevreden zijn en terug komen geven me een drijvende kracht, zeker bij deze die veel pijn hadden en nu geen pijn meer lijden! Dit bedrijf is reeds gestart in januari 2016 momenteel doe ik dit in bijberoep maar zou graag uitbreiden naar een hoofdberoep omdat ik dit met hart en ziel uitvoer en het met heel veel plezier doe!

Wat kan Medische Pedicure Celine u bieden?

Na verzorging krijgt u altijd bovenop een gratis voetenmassage. Alle producten zijn professioneel aangekocht, ik gebruik mijn eigen gamma die ik het beste vind. Alle materialen worden na iedere verzorging gereinigd + ontsmet + koude sterilisatie. ( bij verzorging schimmelnagels wordt ook nog eens een warme sterilisatie gedaan van het materiaal) . Zo weet ik zeker dat ik geen besmettingen kan veroorzaken! Dit is 1 van belangrijkste punten!

Wie gingen u voor?

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënt zich comfortabel voelt in mijn praktijk. Ik ben altijd eerlijk tegen mijn klanten wanneer ze terug moeten komen bij ene is dit langer dan bij de andere. Ik plan geen afspraken als het niet nodig is. Je moet waarde hebben voor je geld!

Foto's

Medische Pedicure Celine in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Medische Pedicure Celine

Medische Pedicure Celine

Medische Pedicure Celine


rozestraat 34A 8980 Passendale
+32476374863 Klik om te bellen