Medische Pedicure bij Apotheek en Dokterspraktijk


Jan Van Rijswijcklaan 82 2018 Antwerpen
0473471115 Klik om te bellen

Over Medische Pedicure bij Apotheek en Dokterspraktijk

Waarom is Medische Pedicure bij Apotheek en Dokterspraktijk de beste keuze voor jou?

Voor iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde, medische pedicure en persoonlijk advies. Eveneens gespecialiseerd voor patiënten met een chronische ziekte zoals: diabetici, perifere neuropathie, fibromyalgie, reumatoïde artritis, kanker, lymfoedeem. U kan eveneens terecht voor professionele, medisch onderbouwde schoonheidszorgen voor huid en haar.

Meer over Medische Pedicure bij Apotheek en Dokterspraktijk:

Annick Jordens is zaakvoerder van Cosmeo+. Annick deed een ruime ervaring (sinds 1989) op in Medische Pedicure, verpleging en schoonheidszorgen te Parijs. Ze gaf trainingen in het domein van verzorging van de huid en cosmetica. Hierdoor groeide haar kennis op vele gebieden. Haar nieuwe doelstelling; zorg van de totale persoon waarbij het contact met het lichaam, de uiterlijke en de innerlijke presentatie van het lichaam de basis vormen.

Wat kan Medische Pedicure bij Apotheek en Dokterspraktijk je bieden?

Medisch onderbouwde verzorging met een multidisciplinaire samenwerking van een arts indien nodig. Sterilisatie van de instrumenten gebeurd via het Spaulding-schema, dit is een hoogwaardige desinfectie methode die ook toegepast wordt op het operatiekwartier in ziekenhuizen. De verzorgingsproducten zijn huidherstellende en werken anti-aging. Deze werden gecreëerd door Dr. Flemming K.Christensen, voormalig ingenieur van de Dermascan.

Wie gingen je voor?

Klanten die opzoek waren naar een gekwalificeerde, medische pedicure, verpleegkundige en schoonheidsspecialiste met een medisch onderbouwde kennis en persoonlijk advies. Annick Jordens van Cosmeo+ streeft ernaar om haar klanten vriendelijk te ontvangen met een uitstekende zorg, deskundig advies en een luisterende oor.

Medische Pedicure bij Apotheek en Dokterspraktijk in het kort

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Medische Pedicure bij Apotheek en Dokterspraktijk


Jan Van Rijswijcklaan 82 2018 Antwerpen
0473471115 Klik om te bellen