Medi Pedi Stabroek


Kanunnik van Tichelenlaan 35 2940 Stabroek
0479 21 59 24 Klik om te bellen

Gespecialiseerd voetverzorging
Orthesiologie
Magnesium behandelingen

Over Medi Pedi Stabroek

Ondervindt u last van specifieke voetproblemen? Neem dan zeker contact op met Medi Pedi Stabroek.

Mijn naam is Els en ik heb meer dan twintig jaar ervaring in de verpleging, alsook reeds jaren ervaring als medisch pedicure. Als gespecialiseerd voetverzorgster bied ik zo goed mogelijk een oplossing voor uw voetproblemen. Dit door toepassing van professionele technieken, zodat ik een oplossing kan bieden én dit volledig op maat van de klant.

Regelmatig volg ik opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingstechnieken binnen de branche. Dankzij mijn ruime kennis herken ik uw symptomen razendsnel en kan ik deze efficiënt verlichten.

Bij mij kan u terecht met uiteenlopende voetklachten, waaronder likdoorns, eksterogen, ingegroeide nagels, schimmelnagels,.... Bent u diabetespatiënt, reumapatiënt of kankerpatiënt? Ook dan is een goede voetverzorging met de juiste producten onontbeerlijk. Ik werk voornamelijk met de producten van HFL Laboratories. Deze producten zijn geschikt voor diabetes patiënten en kankerpatiënten.

Niet enkel de uitvoering van een perfecte voetverzorging is voldoende, ik geef u ook alle nodige adviezen voor de thuisverzorging.

Ik werk samen met o.a. huisartsen en podologen om uw voetprobleem zo goed mogelijk op te volgen.

Naast de voetverzorging bied ik ook Permsal Magnesium behandelingen aan. Hierbij focus ik mij volledig op jouw ontspanning, energie en gezondheid. Deze behandelingen zijn geschikt voor iedereen die wil ontspannen en meer energie kan gebruiken. Daarnaast zijn de Magnesiumbehandelingen zeer geschikt voor sporters door de spierontspannende en helende werking van Magnesium. Je herstelt snel na inspanning en levert betere prestaties.

Magnesium heeft bij iedereen een krachtig, positief effect op de gezondheid en werkt ook bij vele fysieke en mentale klachten.

Ik maak steeds gebruik van aangepaste apparatuur en respecteer de hygiënische voorschriften.

Ik kom aan huis voor de regio's Zandvliet, Berendrecht, Stabroek, Kalmthout, Kapellen en Ekeren. Betalingen verlopen cash of via bankapp.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken, neem dan gerust contact op.

Geef uw voeten de nodige zorg

Foto's

Medi Pedi Stabroek in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Medi Pedi Stabroek


Kanunnik van Tichelenlaan 35 2940 Stabroek
0479 21 59 24 Klik om te bellen