M-P-O Paolina medische pedicure Ontharing


A.stocletlaan 173 2570 Duffel
0474580020 Klik om te bellen

Over M-P-O Paolina medische pedicure Ontharing

Waarom is M-P-O Paolina medische pedicure Ontharing de beste keuze voor u?

MPO is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Ik zal dan ook alles in het werk stellen om aan je verwachtingen te voldoen. Met het brede aanbod dat we beschikbaar stellen, vindt je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met mij op.

Meer over M-P-O Paolina medische pedicure Ontharing:

Tijdens mijn activiteiten als medisch pedicure of bij ontharing ben ik bewust bezich met hygiëne, zowel voor klant als de voetverzorgster is de hygiëne een zeer belangrijk gegeven. Daarom is het cruciaal om bepaalde voorschriften qua hygiëne te respecteren.

Wat kan M-P-O Paolina medische pedicure Ontharing u bieden?

Pijnlijke voeten, vermoeide voeten, zweetvoeten ,kloven... zijn problemen waarvoor een basis voetverzorging zeker als geroepen komt. Voetverzorging voor diabetespatiënten en mensen die bloedverdunners nemen, is enorm belangrijk dat dit met de grootste zorg gebeurt. Deze voeten zijn extra kwetsbaar, omdat de bloedsomloop vermindert, dit zorgt voor een vermindert gevoel in de voeten en wondjes die moeilijk genezen. U mag er zeker van zijn dat ik op een uiterst voorzichtige en milde behandeling uw voeten zal verzorgen. Voor een glad gelaat oksels rug borst benen enz... plus producten voor na verzorging waar ik gebruik maak van biologische producten. Ik maak gebruik van wax of hars en epilatie.

Wie gingen u voor?

ik zal u op een professionele wijze ontvangen. Ik zal dan ook alles in het werk stellen om aan je verwachtingen te voldoen.

Foto's

M-P-O Paolina medische pedicure Ontharing in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

M-P-O Paolina medische pedicure Ontharing


A.stocletlaan 173 2570 Duffel
0474580020 Klik om te bellen