Love for body and feet


Mageleinstraat 48A 9000 Gent
0032476222460 Klik om te bellen

Over Love for body and feet

Waarom is Love for body and feet de beste keuze voor u?

"Happy feet" qua look & gevoel daar draait het om bij LOVE FOR BODY AND FEET. Elke klant krijgt een gespecialiseerde voetverzorging inclusief voetmassage en desgewenst stralen de teennagels met een geliefkoosde nagellak of gelcolor of een French pedicure. Extra troef, boek tegelijkertijd een afspraak voor je handen bij LOVE FOR NAILS, beide salons onder 1 dak gevestigd.

Meer over Love for body and feet:

In mijn rustgevend schoonheidssalon met veel lichtinval in het hartje van Gent behandel ik als schoonheidsspecialiste mijn klanten met de nodige zorg. Je kan er terecht voor een medische pedicure, gelaatsverzorging gebaseerd op huidverbetering en huidverjonging, ontharingen en wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Welcome !

Wat kan Love for body and feet u bieden?

Je kan terecht in mijn salon voor een medische pedicure, gelaatsverzorging gebaseerd op huidverbetering en huidverjonging, ontharingen en wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Ik werk met volgende merken: OPI en Faby voor lakken en gelcolor QMS en Abidis voor gelaatsverzorgingen Depilève hars en Max laser voor definitieve ontharingen.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten komen vooral uit Gent en omstreken, ook toeristen laten zich behandelen in mijn beauty salon. Persoonlijke aanpak en klanttevredenheid zijn uitermate belangrijk voor mij. Veel lichtinval, hygiënisch werken , gezelligheid, openhartigheid, genieten van elke behandeling met een drankje erbij, oog voor detail, dat moet een klant voelen of ervaren.

Love for body and feet in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Love for body and feet


Mageleinstraat 48A 9000 Gent
0032476222460 Klik om te bellen