Loraline


Melkerij 12 ( navigeren naar Burgemeester Maenhautstraat 26, staat nog niet GPS) 12 9820 Lemberge
0485818110 Klik om te bellen

Over Loraline

Graag wil ik u verwelkomen bij Loraline voor een gespecialiseerde voetverzorging en voor massages, waar kwaliteit op de eerste plaats komt en waar details het verschil maken. Doordat ik de beste zorg wil bieden, werk ik uitsluitend met natuurlijke en biologische producten. Ik streef met veel passie naar een perfect resultaat, probeer er ook voor te zorgen dat u zich thuis voelt en hou rekening met uw behoeften, terwijl u geniet van een kopje koffie of thee. Bent u man of vrouw, jong of oud, iedereen is welkom bij Loraline.

Pedicure

Wat als onze voetjes eens konden praten … Ze dragen ons de hele dag en zitten dikwijls opgesloten in nauwe schoenen. Als uw voeten pijn doen, verandert uw houding en daardoor kunnen rug-of nekklachten ontstaan. Het minste dat we kunnen doen is ze regelmatig verwennen.Als gediplomeerde en gespecialiseerde voetverzorgster help ik u graag op wolkjes lopen. Bij Loraline kunt u terecht voor gespecialiseerde (medische) of cosmetische pedicure (ook voor diabetische en reumatische voeten), en ook voor allerlei pedologische technieken.Er wordt gewerkt met de beste natfreestechniek en omnicut (dit is de nieuwste techniek om eelt sneller te kunnen verwijderen).


Massage

Een massage hoeft u niet te zien als een luxe, maar als een ideale remedie voor het hectische leven van vandaag. Massage verzorgt geest en lichaam, en kan u helpen de balans terug te vinden – en te behouden. Massage laat de levensenergie weer heerlijk vrijuit stromen. Het maakt uw geest helder en u wordt weer bewust van uw lichaam. Het versterkt daarbij uw streven om een evenwichtige en gezonde levensstijl aan te nemen. Massage heeft te maken met aanraking, gevoel, gevoeligheid, zorg en verzorging. Het is van levensbelang in de wereld van nu, waarin we ons lichaam te vaak negeren. U hebt nagenoeg slechts één lichaam!

Bij massages wordt gebruik gemaakt van biologische oliën en ze worden uitgevoerd op een verwarmde massagebank.

Foto's

Loraline in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Massage olie

De olifant symboliseert een sluimerende, niet-agressieve kracht en belichaamt wijsheid en vrede. Olifanten worden oud waardoor zij bovendien symbool zijn voor het overwinnen van de dood. Amanprana...

Onze locatie

Loraline


Melkerij 12 ( navigeren naar Burgemeester Maenhautstraat 26, staat nog niet GPS) 12 9820 Lemberge
0485818110 Klik om te bellen