Kensho


Goudvinkenlaan 35 bus 01 1500 Halle
0475238137 Klik om te bellen

Over Kensho

Waarom is Kensho de beste keuze voor jou?

Elke behandeling wordt tot in de puntjes uitgewerkt. Specialisatie is medische pedicure en een op maat gemaakte gelaatsverzorging. Hier wordt ook gewerkt aan thuisbehandeling. Wij gaan steeds voor een persoonlijke service op maat.

Meer over Kensho:

Ik ben Kim Duerinck, zelfstandige schoonheidsspecialiste en medische pedicure. Omdat we op maat werken en punctueel kunnen we zeer goede resultaten beloven. Kensho vertaald betekent “ het zien van je ware aard” we willen jullie mooi laten voelen fysiek maar werken hierdoor ook aan het innerlijke. Ik wil mensen helpen en laten zien dat probleem kunnen opgelost worden, zodat het leven wat rooskleuriger kan uitzien.

Wat kan Kensho je bieden?

Wij werken momenteel met producten Footlogix. Zij staan nummer 1 in de wereld en zijn plantaardig. Schimmels, schimmelnagels, kloven, droge schimmels, zeer droge voeten, voor diabetische problemen kunnen wij verhelpen in combinatie met thuisbehandeling. Voor gelaatsverzorging werken we met het bekende Franse mee Peggy Sage. De huid wordt weer stralend en wordt ook duidelijk uitleg geven hoe en waarom we dit doen en dan ook weer de thuisbehandeling. We gebruiken ook nog refectocil en dépilève.

Wie gingen je voor?

Ik heb reeds 10 jaar ervaring. Mijn moeder was ook medische pedicure en heb alles bij haar in de zaak geleerd. Ik durf en zie na de behandeling andere oplossing als deze niet gevonden wordt. Mijn klanten komen vooral van in Halle. Klanten waarderen dat ik oprecht ben en een luisterend oor heb. Vb laats Vertelde een klant dat ik zeer medelevend ben.

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Kensho


Goudvinkenlaan 35 bus 01 1500 Halle
0475238137 Klik om te bellen