Joke Mylle


Leuvensesteenweg 817 3071 Erps - Kwerps ( Kortenberg)
0497 73 63 06 Klik om te bellen

Over Joke Mylle

Hallo,

Ik ben Joke.

Bent u op zoek naar een pedicure dat bij u aan huis komt, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kom voor uw voetverzorging bij u thuis. Ik breng alles mee, jij hoeft enkel in een gemakkelijke stoel te gaan te zitten.

Als verpleegkundige vind ik de verzorging van uw voeten een heel belangrijk aspect. De juiste verzorging is belangrijk, maar een ontspanningsmoment voor jezelf is zeker even belangrijk.

Je kan bij mij terecht voor een gespecialiseerde voetverzorging. Ook als oncologische patiënt kan je bij mij terecht. Door een specifieke opleiding weet ik wat mag en niet mag bij jou. Hierdoor kunnen er ongemakken verholpen worden om het voor jou minder zwaar te maken. Alles gebeurt in samenspraak met je oncoloog,huisarts en verpleegkundige zodat je zeker de beste verzorging ontvangt.

Als ontspanning/ verwenmoment voor jezelf, of om kado te doen, kan je genieten van een spa behandeling van de voeten, een massage of voetreflexologie. Wil je niet dadelijk een spabehandeling maar zelf een ontspanningsmoment inlassen wanneer je er maar zin in hebt, dan kan je een klein pakketje aankopen voor een ontspannend voetbad.

Ik gebruik en verkoop de producten van Bio Balance of producten van By La Nature. By La Nature is gemaakt in België en zijn veganproducten, dus ook hierbij kan ik je verder helpen.

Groetjes,

Joke

Joke Mylle in het kort

Pedicure aan huis

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Joke Mylle


Leuvensesteenweg 817 3071 Erps - Kwerps ( Kortenberg)
0497 73 63 06 Klik om te bellen