GVV Joana


Sportveldstraat 8 2360 Oud-Turnhout

Over GVV Joana

Waarom is GVV Joana de beste keuze voor jou?

Ik behandel en voorkom voet- en nagelproblemen, en zorgt ervoor dat u weer op wolken loopt. Het hele lichaam gaat beter functioneren als uw voeten in een goede conditie worden gebracht. Manicure is ook mogelijk, geen gel- of acrylnagels, alleen verzorging en eventueel lakken, en parafinebad. Therapeutische reflexologie en medische taping behoord ook tot mijn behandelingen en kan hierdoor een goede combinatie geven. Ik ben een gediplomeerde medische pedicure met podologische technieken! Meerdere huisartsen sturen mij patiënten met ingegroeide nagels, schimmelnagels, voor nagelconstructie, en ortheses enz....

Meer over GVV Joana:

In mijn praktijk GVV Joana ben ik Anita Klarenbeek de zaakvoerder en doe zelf alle behandelingen. Door de goede referenties mond op mond kan ik mij goed staande houden, en door het veelzijdige aanbod kan ik eigenlijk alle problemen hieromtrent oplossen. Ook natuurlijk mijn ervaring die ik heb opgebouwd. Ik vind hygiëne zeer belangrijk, en een correctie behandeling om de problemen op te lossen en je gaat niet voordat ik dit heb opgelost anders ben ik zeer ontevreden over mijzelf en dat is mij eigenlijk nog nooit overkomen. Veel mensen wil ik pijnloos door het leven laten lopen!!!

Wat kan GVV Joana je bieden?

Doordat ik zo veelzijdig ben en eigenlijk al zeg ik het zelf één negatieve eigenschap namelijk perfectie en laat u niet gaan voor ik het probleem heb opgelost als het tot mijn mogelijkheden behoord. De voordelen zijn dat een klant meerdere behandelingen in één keer kunnen krijgen en ik ben altijd zeer flexibel om een afspraak met u te maken. U kan een lekker kopje koffie, thee, of fris gratis krijgen om uw behandeling echt te genieten.

Wie gingen je voor?

Natuurlijk heb ik veel oudere klanten die hun eigen voeten niet meer kunnen behandelen omdat zij er niet meer bij kunnen komen. maar ik heb ook zeer veel jongeren want nagel- en voetproblemen zijn er jong en oud. Dat ze echt hebben genoten van hun behandeling en ik denk dat ze ook niet meer terugkomen als het niet in orde is en gelukkig doen ze dat wel. Mijn precisie in mijn behandeling om hun te helpen dat zij weer op wolken kunnen lopen .

Foto's

Mijn praktijk

Onze locatie

Logo GVV Joana

GVV Joana

GVV Joana


Sportveldstraat 8 2360 Oud-Turnhout