GreeLie


Beverdijk 34 3150 Haacht
0471475070 Klik om te bellen

Over GreeLie

Greelie is een gekwalificeerde Medisch Pedicure groepspraktijk in Haacht.


Iedereen kan bij ons terecht om de voeten te laten verzorgen/ verwennen maar zeker ook mensen met nagelafwijkingen: kalknagels, schimmelnagels, blauwe nagels, verlies van nagel,ingegroeide nagels,… huidproblemen: eelt, blaren, schimmel aan de huid, hielkloven, te droge of te vochtige voeten,… orthopedische afwijkingen: hallux valgus, hamertenen, klauwtenen,...

Wij maken gebruik van speciale technieken waarbij we onder andere met copolines, gutta percha, onyclip, bs spange en zelf op maat gemaakte ortheses werken. Dit zijn beschermende/ drukontlastende technieken.
In onze behandelingen werken we met hoog kwalitatieve natuurlijke producten enerzijds voor de massages maar anderzijds ook voor de verzorging zelf. Wij trachten steeds met de minst invasieve behandeling te starten met de optie om verder te gaan.

Wij bieden ook koppelbehandelingen aan. Op die manier kunnen mensen op een aangename manier samen verwend/ verzorgd worden.

Voor een medische pedicure behandeling met een kleine voetmassage vragen wij 25 euro.

Naast de medisch pedicure behandelingen bieden we Chinese drukpuntmassage aan. Deze energetische massage is een combinatie van westerse massagetechnieken en acupressuur. Door middel van lichte druk kan er gewerkt worden aan een aantal blokkades van hoofd, nek, schouder en rug. Zulke massage duurt 60 minuten en bedraagt 55 euro.

Verder kan men bij GreeLie ook terecht voor ontharing. Hiervoor gebruiken wij verschillende soorten striphars en filmhars. Door je haren weg te waxen, verwijder je de dode huidcellen van de huid waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt. Op langere termijn zorgt waxen ervoor dat de haren minder snel terug groeien en dunner zijn. Voor de prijs van de ontharingen kan u steeds contact opnemen.

!! NIEUW!!
Vanaf 1 april 2018 kan u bij GreeLie terrecht voor een uitgebreid welnesspakket.
Dit pakket omvat een helend voetbad (15 min) met steenolie uit het karwedelgebergte in Oosterijk. Deze olie heeft een heilzaam effect op pijnklachten en huidproblemen.
Nadien krijgt men een vitaliserende gelaatsverzorging van 30 minuten op basis van producten met aloë vera. Tot slot is er de energetische voetmassage van 30 minuten waarbij we met acupressuur de energiebanen openzetten of de gelaatsmassage van 30 minuten.

tip: ideaal om als cadeaubon te geven

contactgegevens:

Greet Flamend
0471/47.50.70 / 016/60.79.90

www.greelie.be


wij werken uitsluitend op afspraak

Foto's

GreeLie in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Verschil tussen pedicure en medisch pedicure

Onze voeten dragen ons hele lichaam elke dag opnieuw.  Meestal wordt er pas aandacht aan onze voeten geschonken wanneer we last/ pijn hebben. Op andere momenten staan we te weinig stil bij wat onze voeten...

Onze locatie

Logo GreeLie

GreeLie

GreeLie


Beverdijk 34 3150 Haacht
0471475070 Klik om te bellen