Graciouscosmetics


Steenweg op Merksplas 19 2300 Turnhout
0471 45 54 77 Klik om te bellen

Over Graciouscosmetics

Waarom is Graciouscosmetics de beste keuze voor jou?

Gespecialiseerde Voetverzorging door gediplomeerde verpleegkundige met kennis van alle voetproblemen zoals diabetesvoet, hallux valgus, eeltpitten, ingegroeide teennagels, enz... Wij werken met de allernieuwste apparatuur en technieken.

Meer over Graciouscosmetics:

GRACIOUSCOSMETICS is een Aesthetic Clinic waar uw innerlijke schoonheid tot uiting zal komen. De Clinic biedt u een professionele en persoonlijke service. Kwaliteit is het kernwoord.

Wat kan Graciouscosmetics je bieden?

Bij GRACIOUSCOSMETICS kan u terecht voor Advanced & Medical Skin Care met cosmeceutische & paramedische behandelingen & producten. Bijkomend biedt zij ook Nagelstyling, Gespecialiseerde Voetverzorging en waxing aan. GRACIOUSCOSMETICS is de creatie van Grace Konadu. Grace is een gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, Skin Care professional, Huidexpert, professionele Make-up Artieste & een Advanced Nagelstyliste. Zij is ook een Master in huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging met diverse non-surgical esthetische technieken. Grace is ook een Acné expert. GRACIOUSCOSMETICS werkt samen met medische experts en een verpleegkundige om jou de juiste expertise te kunnen bieden.

Wie gingen je voor?

GRACIOUSCOSMETICS wil een levenslang engagement aangaan met haar klanten. Elke klant krijgt een individuele Vipbehandeling, afgestemd op zijn of haar concrete wensen.

Graciouscosmetics in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Graciouscosmetics


Steenweg op Merksplas 19 2300 Turnhout
0471 45 54 77 Klik om te bellen