Glow by Karoline


Zittert 147 1730 Asse
0468317657 Klik om te bellen

Over Glow by Karoline

Waarom is Glow by Karoline de beste keuze voor jou?

Glow by Karoline - Straal van kop tot teen Bij Glow by Karoline kunnen jullie terecht voor zowel gespecialiseerde voetzorg (medische pedicure), als cosmetische voetzorg zoals een ontspannende spa pedicure of gelish op de teennagels. Het instituut is gelegen te Bekkerzeel, in een zeer rustige en landelijke omgeving maar is toch vlot bereikbaar met gratis parkeermogelijkheden voor de deur.

Meer over Glow by Karoline:

Hallo ik ben Karoline. Ik wil jullie bij Glow by Karoline laten stralen na elke behandeling door jullie de beste zorgen, een persoonlijk klantencontact en een luisterend oor te bieden.

Wat kan Glow by Karoline je bieden?

Gespecialiseerde voetzorg zoals het behandelen van schimmelnagels, ingegroeide nagels, eelt, ... cosmetische voetzorg zoals spa pedicure of gelish op de teennagels schoonheidsbehandelingen producten van Podocare Microneedling huidverbetering Skincare Germaine de Capuccini, Henriette Faroche, Courtin en Celestetic

Wie gingen je voor?

Iedereen is welkom: jong, oud, mannen, vrouwen, kids. Bij Glow by Karoline behandelen we alle voetjes met de grootste zorg. Voor minder mobiele klanten is pedicure aan huis mogelijk.

STRAAL VAN KOP TOT TEEN

Foto's

Nagelaandoening

Glow by Karoline in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Glow by Karoline


Zittert 147 1730 Asse
0468317657 Klik om te bellen