Gespecialiseerd voetverzorgster sherly


Geluwestraat 139 8890 Dadizele

Over Gespecialiseerd voetverzorgster sherly

Waarom is Gespecialiseerd voetverzorgster sherly de beste keuze voor jou?

Als gespecialiseerd voetverzorgster, nieuwe benaming voor medische pedicure, sta ik in voor de eerstelijns voetverzorging. Het voorkomen en behandelen van huid - en nagelaandoeningen is dan ook 1 van mijn kerntaken. Samen met U, als klant, maak ik een komaf van overtollig eelt, ingegroeide nagels, kalknagels, schimmelnagels of likdoorns. Het geven van professioneel advies omtrent schoeisel, voethygiëne ontbreken hierbij niet.

Meer over Gespecialiseerd voetverzorgster sherly:

Via gespecialiseerde technieken (nagelbeugels, ortheses, nagelreparaties) kan ik een meerwaarde bieden bij steeds terugkerende nagel- en huidaandoeningen. Naast gespecialiseerd voetverzorgster, ben ik ook afgestudeerd als verpleegkundige. Va hieruit bezit ik over een ruime kennis om bij medische problemen op tijd te kunnen doorverwijzen naar huisarts, specialist of podoloog.

Wat kan Gespecialiseerd voetverzorgster sherly je bieden?

Pijlers in mijn zijn als gespecialiseerd voetverzorgster zijn dan ook van cruciaal belang : elke voet is uniek en vraagt dan ook een unieke aanpak met veel zin, respect en betrokkenheid ga ik samen met u, op zoek naar de voor U ideale oplossing.

Gespecialiseerd voetverzorgster sherly in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Gespecialiseerd voetverzorgster sherly


Geluwestraat 139 8890 Dadizele