Gespecialiseerd Voetverzorging Samira Verreydt


Kapellensteenweg 281 2910 Kalmthout
0496 22 19 25 Klik om te bellen

Over Gespecialiseerd Voetverzorging Samira Verreydt

Wie is Samira Verreydt?

Samira Verreydt is gespecialiseerd voetverzorger. Samira Verreydt heeft eerst 10 jaar gewerkt in de luchtvaartsector waarna ze het roer omsloeg. In 2016 heeft Samira Verreydt het certificaat  ‘zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger’ behaald. De belangrijkste speerpunten van Samira zijn het helpen van mensen en het bestrijden van uw voetklachten. De praktijk van Samira Verreydt is gevestigd in een multidisciplinair centrum, MDC Kalmthout. In het multidisciplinaire centrum wil ze de best mogelijke zorg bieden aan iedereen die last heeft van voetproblemen of voetverzorging nodig heeft. Naast Vlaams spreekt ze ook heel goed Frans, waardoor iedereen goed geholpen kan worden.

Welke diensten biedt Samira Verreydt aan?

Voor algemene voetverzorging bent u bij Samira aan het juiste adres. Onder de algemene voetverzorging valt het behandelen van eelt, eeltpitten, likdoorns, schimmelnagels en kalknagels.

Waarom zou je voor Samira Verreydt kiezen?

Samira Verreydt wil iedereen de beste zorg bieden en staat open voor maatwerktrajecten. Voor Samira is het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is voor haar van belang om u zo goed mogelijk te verzorgen. Naast de voetverzorging is het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren en motiveren. Op deze manier weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet voor verrassingen te staan. Samira Verreydt heeft geregeld contact met psychotherapeuten, ergotherapeuten, begeleiders huisartsen, dermatologen, kinesisten en diëtisten. Op deze manier versterkt Samira de samenwerking, waardoor de klant op een zo goed mogelijke manier wordt geholpen. 

Foto's

Gespecialiseerd Voetverzorging Samira Verreydt in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Gespecialiseerd Voetverzorging Samira Verreydt

Gespecialiseerd Voetverzorging Samira Verreydt

Gespecialiseerd Voetverzorging Samira Verreydt


Kapellensteenweg 281 2910 Kalmthout
0496 22 19 25 Klik om te bellen