Gespecialiseerd voetverzorger vanessa


kleine valkstraat 2 8700 Tielt
0496 07 13 99 Klik om te bellen

Over Gespecialiseerd voetverzorger vanessa

Waarom is Gespecialiseerd voetverzorger vanessa de beste keuze voor u?

Op dit moment kies ik ervoor om de klant thuis te behandelen of te verwennen. Een eigen salon zal in de toekomst mogelijk zijn. Omdat ik merk dat sommige klanten ook eens verzorgd willen zijn buiten hun eigen omgeving.
Om u als klant een zo aangenaam mogelijke voetverzorging te bieden maak ik gebruik van een freestoestel met nattechniek. Dit werkt verfrissend, hygiënisch en voelt aangenaam. 
Als gespecialiseerd voetverzorger ben ik ook voldoende op de hoogte van de aandachtspunten bij bijvoorbeeld diabeten, reumapatiënten.. Ook mijn achtergrond als thuisverpleegkundige biedt hierin zeker een meerwaarde.

Wat kan Gespecialiseerd voetverzorger vanessa u bieden?

Tijdens de verzorging maak ik gebruik van aangepaste producten om uw voetklacht te verminderen of zelfs te helpen bestrijden.
Ik maak gebruik van het gamma van Podocare. Dit is een beperkte voetverzorgingslijn, afkomstig vanuit Italie.Op basis van natuurlijke producten. Elk product is aangepast aan een bepaald voetprobleem en/of helpt om het te voorkomen.
Deze zijn ook te koop om mijn website: www.lovelyfeet.be. Gratis levering in Tielt.
Ook klanten die geen klachten hebben zijn welkom bij mij. Er is de mogelijkheid tot een welness-pedicure en gellak (zowel handen en voeten).

Wie gingen u voor?

Elke klant is welkom ongeacht de leeftijd. Ik werk in de omgeving Tielt. Indien ik meer dan 15 km moet rijden reken ik een kleine meerprijs aan.

Gespecialiseerd voetverzorger vanessa in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Gespecialiseerd voetverzorger vanessa


kleine valkstraat 2 8700 Tielt
0496 07 13 99 Klik om te bellen