gaelle eurobody


Deken Darraslaan 78 78 8700 Tielt
0494993829 Klik om te bellen

Over gaelle eurobody

Waarom is gaelle eurobody de beste keuze voor jou?

Ik ben gaelle, vaste schoonheidsspecialiste in eurobody Tielt. Pedicures waren al altijd mij passie en dat straal ik ook uit in mijn werk. Ik vind dat de grootste troef in mijn instituut is dat mijn klantje zichzelf kunnen zijn en altijd dat ietsje extra krijgen. Ik vraag altijd een vatse prijs voor mijn pedicures en zorg dan ook dat ik alles heb behandeld. Voedbatje, eelt pitjes, eelt, schimmel Nagel, verharde nagel,... Tijdens mijn pedicure kan ja dan ook zeker genieten van een kopje Kofie en relaxen in mijn massage stoel. Ik probeer er altijd voor te zorgen dat iedereen tevreden naar huis vertrekt.

Meer over gaelle eurobody:

Eurobody is een groot uitgebouwd bedrijf waar mijn moeder 25 jaar geleden de eerste klant heeft ontvangen. Na mijn oplijding was ik dan ook hele blij dat ik het team kon vergezellen. Het pluspunt van eurobody is dat we een familie bedrijf zijn en ook vele meer aanbieden dan enkel het gene waarvoor je gekomen was.

Wat kan gaelle eurobody je bieden?

Mijn prijs gaat nooit omhoog maar ik geef wel hele graag een kortingsactie, zeker naar mijn vaste klanten toe. Ik werk altijd met professionele producten en zorg ook dat elk problème behandeld is.

Wie gingen je voor?

Ik streef ernaar om iedereen tevreden te houden. Ik heb liever een vaste klant die heel blij is met wat ik doe dan 20 andere die nooit meer terug komen. Ik probeer dit dan ook duidelijk te maken als er ooit iets niet naar wens is dat we samen tot enz oplossing komen. Ik zorg altijd dat mijn klant 100% op zijn gemak is want zo hoort het ook!

gaelle eurobody in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

gaelle eurobody


Deken Darraslaan 78 78 8700 Tielt
0494993829 Klik om te bellen