Feet&More


speltstraat 12 2400 Mol
0473 72 73 61 Klik om te bellen

Over Feet&More

Feet&More...wie, wat, hoe?
Je voeten verdienen het om goed verzorgd te worden. Voetproblemen zijn er om aangepakt en indien mogelijk volledig opgelost te worden.

Als medische pedicure behandel ik: hardnekkige eelt, ingegroeide nagels, kalk of schimmelnagels in de volksmond, onychoplastie (kunstnagel plaatsen bij trauma of schimmelnagels om genezing te bevorderen). Ook diabetici kunnen met een gerust hart op behandeling komen, daar ik werk met aangepast materiaal en apparatuur. Ik volg op regelmatige basis bijscholingen om up to date te blijven en jullie nog beter te behandelen. Elke behandeling begint met een grondige analyse en het in kaart brengen van de voet. Sommige problemen kunnen onmiddellijk worden aangepakt, zoniet plannen we een extra afspraak. Eindigen doe ik altijd met een ontspannende voetmassage. Loop na de behandeling weer op wolkjes!!

Extra opleiding: schoonheidszorgen bij mensen met kanker!

Je handen zijn je visitekaartje...een professionele behandeling zorgt voor een natuurlijk en verzorgd resultaat. Handproblemen kunnen je belemmeren in je dagelijks leven, werk, etc. Hier denken we aan: droge handen en kloofjes, gescheurde of gebarsten nagels, een slechte conditie van de nagelriemen,...Een regelmatige manicure is sterk aan te bevelen.

Heb je reuma, slechte doorbloeding, winterhanden-en/of voeten, artrose,...kom dan eens langs voor een deugddoende paraffinepakking. Deze pakking is trouwens de ideale afsluiter na een pedicure.

Elke behandeling kan worden afgesloten met een kleurtje nagellak of gellak.

Kadotip: geef eens een kadobon van Feet&More!

Overige behandelingen: make up, ontharingen, gelaatsverzorging, verven wimpers en wenkbrauwen, workshops, ...

Groetjes

Peggy

Foto's

Feet&More in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Likdoorns en eeltpitten...een vervelend ongemak

Likdoorns of eksterogen in de volksmond kunnen heel wat ongemak veroorzaken. Een likdoorn is een vaak pijnlijke, naar binnen gegroeide eeltplek. Meestal ligt de oorzaak aan verkeerd schoeisel, te groot...

Kanker: laat niet over je voeten lopen

In mijn praktijk kom ik geregeld in contact met mannen en vrouwen in behandeling voor kanker. Omdat de nevenwerkingen van de chemo, medicatie,bestralingen heftig kunnen zijn is een aangepaste verzorging...

Onze locatie

Feet&More


speltstraat 12 2400 Mol
0473 72 73 61 Klik om te bellen