Evelyne mani pedi beauty


deerlijksesteenweg 121 8530 HarElbeke
0477321197 Klik om te bellen

Over Evelyne mani pedi beauty

Waarom is Evelyne mani pedi beauty de beste keuze voor jou?

Bij Evelyne in Harelbeke kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor diverse behandelingen. Alle behandelingen worden met huidvriendelijke en ph-neutrale producten uitgevoerd. U kunt er bij Evelyne rekenen op professioneel advies over de producten voor voet- & handverzorging, verzorging na epilatie, verzorging bij specifieke problematiek aan huid en nagels. Evelyne specialiseerde zich in manicure & kunstnagels, pedicure & medische pedicure, epilatie en wimperlifting. Sinds 2007 startte Evelyne met manicure en kunstnagels in bijberoep. Na een intensieve opleiding breidde ze haar salon uit met pedicurebehandelingen en specialiseerde ze zich in specifieke problematiek zoals oncologie, nagelregulatie en -reparatie, schimmelinfecties aan de extremiteiten, gevorderde freestechnieken voor likdoorns en ingroeinagels.

Meer over Evelyne mani pedi beauty:

“Ik werk heel graag met mensen en krijg er veel voldoening van. Oudere mensen komen voor een verzorging en een praatje. Sommige staan er op om bij mij lang te komen, maar ik ga ook nog aan huis. Mensen kijken daar echt naar uit. Ik kan de mensen helpen en biedt een luisterend oor bij een gezellig bakje koffie. Sommige verhalen zijn, ook voor mij, zeer intensief en hartbrekend maar ik vind mijn sterkte in het feit dat mensen met een goed en ontspannend gevoel naar huis gaan. Iedereen moet zijn/haar verhaal eens kunnen doen, ik ben dan ook heel blij wanneer ik de eer krijg om naar hun exclusieve verhaal te luisteren en hen wat hoop/moed kan meegeven.”

Wie gingen je voor?

Reactie van een klant: “Evelyne is een lieve en empathische dame die met heel veel zorg en respect met haar klanten omgaat. Ze neemt voldoende tijd om haar klanten op een correcte manier te behandelen en geeft tips, en uitleg hoe bepaalde problemen verder thuis te verzorgen. Tijdens de behandeling heeft Evelyne altijd zin in een praatje, ze luistert naar haar klanten en je kan onbezorgd en in alle vertrouwen alles aan haar kwijt zonder dat je de indruk hebt dat ze je naar de mond praat.”

“Als je bij Evytje langsgaat zijn je voetjes en handjes altijd tiptop, en je humeur is opgebeurd. Ik kijk altijd uit naar mijn afspraak. Evy heeft een goeie kennis van haar vak en is een zeer aangename dame om uw verhaal aan te doen. Het is altijd lachen met haar.”

“Na mijn behandelingen voor borstkanker ging ik bij Evelyn langs voor een ontspannende spa pedicure. Het was zalig en van absolute meerwaarde. Na maanden intensieve behandeling, een borstamputatie, oncologische ondersteuning, werkgroepen met lotgenoten, was ik plots “genezen” en vielen alle zorgen en routines betreffende mijn kanker weg. Daar sta je dan, daar waar je agenda maanden aan een stuk gepland stond met onderzoeken en chemo was deze plots leeg en val je in een zwart gat. Hoewel de kanker “weg” was had ik toch wantrouwen in mijn lichaam dat in mijn ogen had gefaald, er was onzekerheid bij het minste pijntje. Ik heb mijn hele verhaal aan Evelyn kunnen doen zonder dat zij mij veroordeelde voor mijn angst. Ik ging buiten en voelde me relaxed, veilig, en ontspannen. Ik was blij dat ik tegen een onpartijdig persoon mijn verhaal eens kon doen zonder te moeten horen dat ik blij zou moeten zijn dat ik “genezen” ben, of dat ik nu niet moet denken aan de kanker maar moet genieten.”

“Als Fibropatiënt kijk ik vaak op tegen het onbegrip van de maatschappij. Fibromyalgie is dan ook een aandoening die op veel onbegrip kan rekenen. Wij zijn plantrekkers en luiaards. Doch, ik ga deeltijds werken en het laatste wat ik zou willen doen is mijn job opgeven. Tijdens mijn behandeling kon ik er zonder problemen met Evelyne over praten en dat deed eens goed. Zelf heeft Evelyne een opleiding gedaan omtrent Fibro & voedingsadvies bij fibro en gaf ze me enkele mogelijke pistes mee die ze in de opleiding had geleerd om mijn pijnaanvallen in te perken. Fibro is complex en niet alle pistes waren bij mij van doen maar enkele, zoals het drinken van gemberthee, hebben mij al heel goed geholpen in mijn strijd tegen Fibro.”

kijk ook voor meer reacties van de klanten op lifestylebooking.be en Social Deal. 

Evelyne mani pedi beauty in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Evelyne mani pedi beauty


deerlijksesteenweg 121 8530 HarElbeke
0477321197 Klik om te bellen