Esthetica Fiona Schoonheid- & Gespecialiseerde voetverzorging


Kortenbosstraat 48B 3800 Sint-Truiden
0468 47 62 45 Klik om te bellen

Over Esthetica Fiona Schoonheid- & Gespecialiseerde voetverzorging

Waarom is Esthetica Fiona de beste keuze voor jou?

Fiona schoonheidsinstituut staat voor expertise op gebied van huidverbetering. Daarom werk ik met de cosmeceutische producten van Ericson Laboratoire. De werkstoffen hierin zijn wetenschappelijk onderbouwd, optimaal gedoseerd en voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor we zichtbare huidverbetering kunnen realiseren. Fiona schoonheidsinstituut is daarom de ideale oplossing voor de moderne vrouw of man die de eerste stap wil zetten naar huidverbetering en op zoek is naar een betaalbare en duurzame oplossing. Bovendien zijn de gelaatsbehandelingen allemaal niet-invasief. Dit wil zeggen dat ik op een risico- en pijnloze manier prachtige huidverbeterende resultaten behaal.

Daarlangs kan u bij mij terecht voor het behandelen van verschillende voetproblemen. Ondertussen heb ik al enkele jaren gewerkt als voetverzorgster aan huis en regelmatig volg ik bijscholingen. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe pedicure technieken. Heeft u last van schimmelnagels, pijnlijke kloven, een eeltpit of een ingegroeide nagel? Dan ga ik op zoek naar een gepaste oplossing zodat u weer op wolkjes kan lopen.

Meer over Esthetica Fiona:

Welkom bij schoonheidsinstituut Fiona, expert in huidverbetering en gespecialiseerde pedicure. Ik vertel even wat over mezelf. Mijn naam is Jolien en ik ben opgeleid verpleegkundige met enige jaren ervaring in de gezondheidssector. Vanuit een passie voor welzijn en uiterlijke verzorging behaalde ik in 2014 het diploma “Schoonheidsspecialiste” en in 2018 het diploma “Gespecialiseerde voetverzorger” (in de volksmond medisch pedicure).

Wat kan Esthetica Fiona je bieden?

U kan zich in mijn instituut van kop tot teen laten verzorgen. Daarom kan u bij mij terecht voor gelaatsverzorgingen, voetverzorgingen, handverzorgingen, gel polish & kunstnagels, minerale make-up en epilaties.

In het Fiona schoonheidsinstituut wordt er  zeer veel belang gehecht aan hygiëne, kwaliteitsvolle producten en behandelingen en uiteraard fantastische resultaten. “Because I want you to shine bright like a diamond!”

 

Foto's

Esthetica Fiona Schoonheid- & Gespecialiseerde voetverzorging in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Esthetica Fiona Schoonheid- & Gespecialiseerde voetverzorging

Esthetica Fiona Schoonheid- & Gespecialiseerde voetverzorging

Esthetica Fiona Schoonheid- & Gespecialiseerde voetverzorging


Kortenbosstraat 48B 3800 Sint-Truiden
0468 47 62 45 Klik om te bellen