ESD voetverzorging


Pater Pirelaan 8 1860 Meise
0478/389268 Klik om te bellen

Sportpedicure
Voetreflexologie/sportreflexologie
Gespecialiseerd voetverzorger

Over ESD voetverzorging

Medische pedicure sport- gespecialiseerde voetverzorging 

Een ontspannen gevoel, mooi verzorgde voeten, gezonde voeten zijn belangrijk. Ik streef dan ook naar hoge kwaliteit en geef elke voet de nodige aandacht. Preventieve voetklachten behandelen en een algemene goede verzorging zijn belangrijk voor je algemene gezondheid en welzijn.

Sporters kunnen voor aangepaste verzorging en advies  terecht.

Specialisatie in diabetes.

Wat kan ESD voetverzorging u bieden?

Verzorging van de nagels en nagelomgeving * Behandelen van schimmelnagels en verdikte nagels * Behandelen van ingroeiende nagels * Verwijderen overtollig eelt * Verwijdering likdoorns * Advies over het bestrijden van voetklachten * Advies hoe u thuis uw voeten kunt verzorgen * Eventuele doorverwijzing naar huisarts, podoloog of andere zorgverlener * Voetmassage.

De primaire doelstelling van de sportpedicure bestaat uit het verbeteren van de kwaliteit van sporten door de atleet. De sportpedicure richt zich daarbij specifiek op het optimaal houden en het herstellen van de balans tussen belasting en belastbaarheid van huid en nagels van de voeten van atleten. Dit door het voorkomen, opheffen, verminderen en/of compenseren van problemen op dit gebied.

Sportreflexologie is een 3-ledig programma waarin voetreflexologie en sportmassage wordt samengebracht, en dit gecombineerd met oefeningen zorgt voor de aanpak van problemen "onder de knieën", zoals achillespeesproblemen, scheenbeen, hielspoor, voetpijnen, ...  Er wordt een programma uitgewerkt dat haalbaar is.

Omdat je voeten ook aandacht verdienen

's avonds geopend

Ja

Certificeringen

Kwaliteitslabel 2024-2026 beroepsvereniging

Onze locatie

Logo ESD voetverzorging

ESD voetverzorging

ESD voetverzorging


Pater Pirelaan 8 1860 Meise
0478/389268 Klik om te bellen