Enjoy


Breynissemberg 4 3300 Tienen
0473518854 Klik om te bellen

Over Enjoy

Waarom is Enjoy de beste keuze voor jou?

Verzorgde voeten is voor iedereen een noodzaak. Niet enkel het zicht maar het verwijderen van eelt, eeltpitten en het correct knippen van de nagels geven ons dagelijks een comfort zonder luxe te moeten zijn. Enjoy staat voor genieten in het salon maar ook nadien. Maak eens een beetje tijd vrij voor jezelf en kom bij mij tot rust tijdens een behandeling.

Meer over Enjoy:

Naast een voetverzorging kan u bij mij terecht voor een gelaatsverzorging. Samen met Clephar zorgen wij voor een duidelijke huidverbetering. Een product met tal van actieve stoffen veranderen uw huid. Bij een behandeling gaat u werkelijk relaxen, genieten van een massage en aandacht. Het verschil voelt en ziet u direct. U wilt er zo lang mogelijk goed uitzien? Geen probleem, doe er wat aan.

Wat kan Enjoy je bieden?

Clephar bestaat 30 jaar. Is een Belgisch product ontwikkeld door apothekers samen met formulator/cosmetoloog. Huidverzorging is 1 ding maar je huid ten gronde veranderen is een tel van actieve stoffen in een product. Clephar kon dit verschil maken in een markt die overspoeld werd door grote internationale firma’s. Voor elk huidtype is er een specifieke behandeling. Een stralende huid is een stralende persoon.

Wie gingen je voor?

Verzorg je van kop tot teen Wacht niet tot morgen , doe het meteen Maak eens tijd voor jezelf vrij Ik geef je ontspanning en maak je blij Verbetering, weg met pijn, ontspannen. Enjoy daar streef ik naar Denk eraan. ik sta klaar. 

Enjoy in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Enjoy

Enjoy

Enjoy


Breynissemberg 4 3300 Tienen
0473518854 Klik om te bellen