Elisens


Bijlkenstraat 16 9850 Nevele
+32486155716 Klik om te bellen

Over Elisens

Waarom is Elisens de beste keuze voor u?

Voor een aangename voetverzorging werk ik met de natte frees techniek. Bij een professionele verzorging op regelmatige basis wordt een ingegroeide nagel, eelt of een eksteroog voorkomen.

Meer over Elisens:

Met mijn basisopleiding als verpleegkundige staat Elisens garant voor doeltreffende verzorgingen met resultaat. Ik volg dan ook op regelmatige tijdstippen bijscholingen, om zo mijn klanten nog beter te kunnen behelpen, en mee te blijven met de nieuwste technieken.

Wat kan Elisens u bieden?

Ik werk met de producten van Sixtus. Deze zijn ontworpen om acute klachten te verhelpen en om hardnekkige huid en nagel problemen op te lossen. Daarnaast biedt Sixtus speciale verzorgingsproducten om klachten te voorkomen. Wanneer het niet mogelijk is voor u om tot bij mij te komen, kom ik graag aan huis.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten zijn een ruim publiek van 16 tot 90+ De verzorgingen kunnen gaan van het esthetische pedicure, tot problemen aan de voeten waaronder ingegroeide nagel, eelt, eeltpitten,... Voor mij is van groot belang dat ik voldoe aan de wensen van de klant. wanneer ik de klant niet kan helpen, verwijs ik door naar een podologe.

Elisens in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Elisens

Elisens

Elisens


Bijlkenstraat 16 9850 Nevele
+32486155716 Klik om te bellen